Kakao etter en lang dag

Det var fælt å stå opp i dag, hadde bare lyst til å krype under dyna igjen. Tirsdager er alltid lange dager, slutter ikke på skolen før halv 4. Heldigvis kjørte venninna til mamma meg opp til veien så jeg slapp å gå.
A.M. og jeg hadde fremføring i historie, som de eneste i hele klassen som faktisk var ferdige. Det var passe flaut! i tillegg hadde jeg en mobil som sto på lydløs i lomma som lå å ringte og A.M. hadde latteranfall. Men det gikk i alle fall bra. vi hadde gym i de siste to timene, så det er digg bare å dra rett hjem å dusje og slippe de fæle dusjene på skolen. Så når jeg kom hjem var jeg alene hjemme, så jeg stupte rett i dusjen, tente opp i ovnen og lagde middag til meg selv. Det var digg å være alene i huset til en forandring, jeg syns det alltid er noen her, spesielt siden mamma er sjukemeldt og greier. Så jeg satt med tallerknen på fanget og så en del av en romantisk komedie på canal+ som var skikkelig søt (og litt småsyk)

nå sitter jeg foran pc'n med en kopp kakao og legger til sanger på den gamle mp3-spilleren min som har vært borte en GOD stund.

bilde5 001

bilde5 002

Jeg skulle vel egentlig gjort litt spansk til i morgen, men jeg tror kanskje jeg heller faller for fristelsen ved å følge det som står på koppen min og se en film. Også står jeg fast i et tv dilemma etterpå. Skal jeg se frustrerte fruer eller CSI Miami?

Vel vel Adios Amigos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits