Utdanningsmesse i Lillestrøm

I dag har klassen vært på utdanningsmesse på Lillestrøm, så armer og skuldre verker etter bæringen av alt jeg fikk. Siden jeg ikke vet hva jeg skal når jeg blir "stor" har jeg med litt brosjyrer fra overalt. Jeg tror jeg har bestemt meg for å gå et år på folkehøyskole etter videregående. Noen ganger føles det som om jeg er alene i verden om å ikke vite hva jeg vil bli. Men jeg tror det var en del forvirra på messa, eller som ble forvirra.

Etter hvert gikk jeg sammen med Helle rundt omkring for å se etter gratisting:) Så i dag har jeg fått meg masse godteri, nytt penal, en vannflaske(?) og masse penner. Hehe kjekt å ha

Det er en stund siden jeg skrev sist, men siden sist har jeg smålig druknet i gjøre-ferdig-før-terminslutt-lekser, vært i begravelse til tanta mi og vært sjuk.


Nå skal jeg egentlig gjøre geografioppgaver, men det er så sinnsykt kjedelig, så jeg blogger litt istedenfor. Etterpå skal jeg se på Gossip Girl, Ugly Betty og CSI: New York føler meg litt som tv-nerd akkurat nå, men det er på onsdager alt går for øyeblikket, så er nesten nødt. Litt Adicted.

gossipgirl

Bildet fra google

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits