Looking like a rockstar?

Lenge siden jeg har skrevet her nå, i hvert fall føles det veldig lenge. Nå sitter jeg å ser på Criminal Minds og gruer meg til spansken i morgen. vi skal fortelle hva en tekst handlet om, vi har jo lov til å ha notater, men de er nødt til å være på norsk, men jeg har likevel lurt noen spanske ord inn der.

jeg har lyst til klippe meg snart, er dritt lei den lange luggen, men aner ikke hva jeg skal gjøre. I går brukte jeg et sånt middel som er bra for hårrøttene, da blir håret enormt fluffa, og siden jeg for en gangs skyld hadde rettet håret mitt på morgenen fikk jeg skikkelig Rockstar look i hvert fall håret mitt :P

i198014389485543

Bildet fant jeg på google tror jeg, bare elsker cinderellalooken

Neste torsdag skal jeg ha min første kjøretime også, jeg gruer meg litt (les: veldig mye) jeg skal ha den på ettermiddagen, ja du leste riktig, ettermiddagen, når det er masse trafikk. jeg vet jeg antagelig ikke skal begynne rett i byen, but still.

Og så kommer noe jeg faktisk gleder meg til (siden jeg bare har skrevet om ting jeg gruer meg til i dette innlegget) og det er at mamma kommer tilbake, hun dro til Egypt forrige fredag. Heldiggrisen. Og hun kommer hjem i morgen.


737236hurghadahurghada

hurghada01

Begge bildene er fra turiststeder på google


Men for øyeblikket har jeg ikke mer å blogge om

So Goodnight All Bloggers

2 kommentarer

Vinn Vinn Vinn!!!

29.01.2009 kl.22:48

Vinn ansiktskrem fra Garnier :)

W

29.01.2009 kl.22:50

Likte bildet av hun jenta. :)

Skriv en ny kommentar

hits