Noen ganger skulle jeg ønske jeg var en fugl

Nå har jeg ikke skrevet noe siden dagen før belgerne kom hit til Norge og en av dem ivaderte hjemmet mitt. Men jeg følte at jeg liksom ikke kunne blogge med henne hengene over skuldra, desperat prøvende å forstå hva jeg skriver. Om det besøket tror jeg jeg tar en annen gang, en for lang historie akkurat nå. Men man kan trygt kalle det slitsomt.

I dag har jeg vært i barndåp til kusina mi, det var til sammen 7 barn som skulle døpes, så det ble fullt i den ikke fult så store kirka. Så dro vi alle hjem til huset til Onkelen og Tanta mi, tror vi var klemt 30 gjester inn i huset.  Vi var der til rundt kl 6, da dro vi hjem og det var veldig godt å få bunaden av meg + bunadskoene

cute11

Bildet tror jeg at jeg fant på deviantart.com

Etter å ha dratt av meg bunaden min gikk jeg opp og la meg for å slappe av og lese litt, se på tv. Så dumpet jeg ned foran dataen, gikk ned spiste middag og snakket med Anne-Mette på telefon. Før jeg gikk ut for å møte Linn. Jeg kom hjem igjen litt over 11, før jeg prøvde å fikse dataen, suste litt rundt og satt meg ned for å skrive det her.

I morgen drar Marielle og jeg til Anne-Mette og skal være der noen dager, det skal bli litt digg tror jeg, bare å slappe av med filmer, godteri og kanskje litt jogging.

flybyttm77

Noen ganger ønsker jeg at jeg var en fugl, det ser så avslappende ut
dette bildet er også fra deviantart.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits