Det er andre gangen i dag at jeg skremte et rådyr

I stad mens jeg drev og vaska vekk sminken min, fant jeg ut at jeg skulle trene litt. Jada, klokka viser tre minutter på tolv, da tenker geniet (meg), "nå er det sikkert fint å trene litt!"

Men før jeg rekker så mye mer klarer jeg å sprute ned meg selv, med vann. Noen ganger blir jeg litt voldsom når jeg vasker ansiktet. Så der står jeg i thights og singlett, sånn passe våt og tenker, "jepp, nå skal jeg trene"

Så jeg tar på meg mammas store slengeT-skjorte utenpå, en genser, putter på meg joggeskoene, et skjerf, votter, stapper husnøkkelen i lomma (sånn i tilfelle noen finner det for seg at de skal låse meg ute), og går ut. Jeg runder hushjørnet og der ser jeg et av rådyra løpe/ rømme vekk. Jeg sketter jo selvsagt jeg også og løper så inn i huset igjen, og inn på kjøkkenet for å se om jeg får øye på det igjen. Med litt dårlig samvittighet siden dette er andre gang jeg har skremt et rådyr i dag.

Jeg er inne litt før jeg igjen går ut, lager litt mer bråk nå, i tilfelle rådyret fortsatt er i nærheten. Så løper jeg opp hele den store bakken fra huset og ned igjen til oppvarming. Jeg er egentlig litt imponert over det, jeg eier ikke kondis likevel løp jeg opp hele, og alle som har sett den bakken, vet at det er en ganske bratt bakke.

etter det trente jeg litt uinteresang styrketrening, inne...

p2210511

Her er et bilde jeg tok forrige uke eller noe sånt, av det ene rådyret, det løper faktisk 6 stykker rundt her, ettersom vi fôrer demMen siden jeg ikke har vært helt frisk i dag tror jeg at jeg tar kvelden nå
So goodnight all bloggers

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits