Hold on thight spidermonkey

Samfunnsfagsboka mi er på 300 sider, samfunnsfagstentamen er i morgen, jeg har lest omtrent 4 sider og klokka er litt over halv 8.

Det er i grunn det som skjer med meg for øyeblikket. Etterpå skal jeg skrive cv, sånn at jeg kan søke på jobben hos bestevenninna mi i morgen før jeg drar til Belgia. Jeg gruer meg for å dra, håper på å ikke få det miserabelt. Alle voksne rundt meg ser rart på meg, siden jeg ikke har spesielt lyst til å dra, selv om jeg har fått muligheten til å være ti dager i Belgia gratis. Men jeg er heldigvis ikke den eneste og jeg tror ikke jeg har snakket med en eneste person som ikke gruer seg.

Jeg tror det snart er den tiden av måneden siden korsryggen min verker, konsentrasjonen svikter og jeg kjenner jeg tar alle småting til meg. Det er mye jeg skulle ha gjort som jeg ikke orker, ikke har tid til eller gidder. Den dårlige samvittigheten gnager og jeg har behov fo å få ut litt frustrasjon. Men mest av alt har jeg lyst til å legge meg under dyna, se på Twilight og bli der til jeg føler meg bedre.

twilight1
Trorjegfantdetpågoogle,menerikkeheltsikker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits