Hadde du turt?

Jeg er oss Anne-Mette vi har "krim-kveld" kan jeg vel kalle det. vi har sett på Criminal Minds, Numbers, Rush (akkurat nå) og etterpå Criminal Minds (reprise). A.M. skulle bare rydde bittelitt, så derfor tenkte jeg at det var bloggetid.

A.M jobber i sommer og vi ble enige om at jeg skulle ta bussen bort dit, så vi kunne møtes der og handle litt og sånn. Der møtte vi en gammel mann som vi satt og prata med mens vi tok en pause. Vi drasset med oss 3 bæreposer med mat, en bag, et par random poser og to vesker. Uansett så satt vi å pratet med ham og han tilbød seg å kjøre oss til Vikersund så vi slapp å vente så lenge på bussen. Det ble til at vi takket ja, og satt på med ham dit vi skulle.

Det gikk jo bra, men det suste en del bilder og tanker igjennom hodet mitt mens vi satt der i bilen. Hadde jeg hatt en eneste dårlig vibb hadde jeg aldri gjort det, men han virket harmløs og ensom. Det viste seg at magefølelsen min hadde rett, han ønsket seg vel mest litt selskap bare. Der han satt i bilen og pludret i vei om gamle historier og gamledager.

Hadde du turt å sitte på med ham?


Pc'n klikka så nå er programmet slått over til Criminal MInds igjen, så blogges senere

6a00fae8e7a002000b0110162f4e1e860c500pi
Bildet fra google

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits