IKEA og Karl Johan

Linn og jeg dro på IKEA i går. Hun kom til meg fredag kveld og overnattet. Så sto vi opp rundt 8 og rundt 9 kjørte vi til besteforeldrene hennes for å bytte til en større bil. Da vi kom frem dit fant vi ut at Linn hadde glemt lommeboka si, så vi var nødt til å kjøre tilbake til meg før vi kunne dra. Så rullet vi av sted med full tank og litt rusten bil på vei til IKEA med veibeskrivelser i minne. Men de feilet og vi havnet helt feil sted, det var først etter at vi gjettet villt at vi fant veien. Det positive er at vi begge har den instillingen at det tross alt bare er å snu hvis vi kjører feil. Selv om det på motorveien kan bli litt problematisk. Inne på IKEA lekte vi villstyringer med tralla og fant etterhvert en bokhylle til Linn. Det viste seg at den var i to deler og veide over 100 kg til sammen. Så da sto vi nede på lageret og dro for harde livet i eskene uten å rykke dem så mye som en milimeter helt til en snill småbarnspappa forbarmet seg over oss og hjalp oss med å få de ned.

Etter en vond lunsj på IKEA fant vi ut at vi skulle ta en tur til Oslo. Det gikk veldig bra til slutt, hun lukeparkerte for første gang, 1 minutt unna Karl Johan og vi slapp å betale for parkeringa til og med. Men det var en del rot med å finne frem og da vi spurte om veien til et parkeringshus ble vi sendt langt ut i Gokk. Da vi til slutt fant det nektet vi å parkere der pga at det var så dyrt og måtte få hjelp til å komme ut igjen ettersom bommen ikke funket.

Deretter loket vi litt rundt og så på gatekunstnere og -musikanter, indianere, "statuene", og kikket litt i butikker. Det var veldig koselig bare å gå rundt der. Til sluttt vende vi nesen hjemover uten mer veiproblemer. Linn slapp meg av hjemme hos meg og dro for å levere bilen igjen og bytte tilbake til sin egen. Så jeg slappet av og lagde litt bringebærsyltetøy og dusjet og sånn også kom hun sånn rundt 10-tiden på kvelden for å hente sakene sine og jeg ble med opp dit for å overnatte.

ikeakarljohan3

Det var dagtid da vi var der, men jeg falt litt for dette bildet

Bildene fra google

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits