in rome

Bestevenninna er nå i Roma, hun dro tidlig i dag morges. Og jeg unner henne virkelig den turen. Jeg var hos henne i går sammen med Tonje, som hadde overnattet.  Vi hjalp til med rydding og vasking før kjæresten skulle komme. Vi hadde nesten akkurat kommet tilbake fra bensinstasjonen(e) da han kom.

Vi måtte dra en tur og kjøpe noe til middagen. Derfor dro L, Tonje, Tonje (ja, det er to tonjer) og jeg til bensinstasjonen for å finne det, de hadde ikke alt så vi dro til en annen. Æsj, de hadde faktisk møkkete oppvaskkoster der. Kom ikke på hva vi alle gikk med før vi kom inn på bensinstasjonen, to med jobbebukser, en pysjbukse og en ridebukse. Jada. Men uansett var det koslig å se henne før hun dro og ønske henne en god tur, og i tillegg få møte kjærsten, hadde nemlig ennå ikke møtt ham siden han ikke er herfra. Etter det kjørte Tonje meg hjem.

Men nå skal jeg legge meg, for egentlig skulle jeg ha lagt meg for 2 timer siden og i morgen er siste dag av sommerferien. Litt trist, men det skal bli godt å komme i gang igjen.

20090724205604

hmm, er nok fra lelove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits