Oppsummering 2011 del 1

Januar

I januar flyttet jeg offisielt inn i ny hybel, og bodde plutselig helt alene. Med nye lufter rare lyder og litt søvnproblemer. Jeg ble mye bedre kjent med min nye nabo og etter at måneden var ferdig var vi allerede blitt bestevenninner. Ble litt fyll og kaving og jeg ble en regular og ikke bare en special guest i venninnegjengen der oppe. Jeg meldte meg også inn på Spenst og fikk en kickstart på det nye året med trening så ofte jeg hadde mulighet. Prøvde mye nytt som boksing, pilates, yoga osv.

 

Februar

Jeg dro på klassetur til Oslo og bondet mer med klassen min, sov hos tanten min og hadde det koselig selv om jeg egentlig ikke hadde lyst til å dra. Det ble en måned med mye tenking og lesing og jeg prøvde sterkt å finne ut hva jeg ville fremover, hva jeg skulle gjøre etter sommerferien og en million studiebrosyrer dumpet ned i postkassen min til en hver tid.

 

Mars

Mars ble en tung måned med mye skolejobbing, hadde to eksamener i det samme fæle faget, og hjemmeeksamen var en helvetesuke. Innimellom venner og skolejobbing hadde jeg så mange kjøretimer som mulig og fikk overlykkelig lappen på mammas bursdag den 31. mars, hvilket var den beste overraskelsesgaven hun kunne få! Paradise Hotel begynte også ny sesong på skjermen og Ellinor og jeg gjorde en greie av å se den sammen og satt timevis og delte alle tankene vi hadde på hjertet hver kveld mens vi hadde det på i bakgrunnen.

 

April

Jeg endte endelig opp med å søke på diverse linjer på diverse skoler, og gjorde mange tøffe valg ut av det. Jeg hadde også påskeferie og fikk endelig sett den gamle venninnegjengen ordentlig samlet igjen og tok den første kjøreturen alene! Jeg jobbet også som en liten helt med Amandusfestivalen og bodde på kinoen i nesten en uke.

 

Mai

Mai ble kanskje den beste måneden jeg har hatt hele året den gikk med til økonomi og regnskapsstudier (ikke fullt så gøy), grilling, venner, sol og sommeren begynte for full sving. Vi danset og sang oss gjennom alt som var tøft og vanskelig. Jeg hadde siste eksamen 31. mai og var offisielt ferdig som student i Lillehammer.

 

Juni

Selv om jeg var ferdig på skolen ble jeg likevel en uke ekstra i Lillehammer og tilbragte tiden med å rydde, pakke og være med venner. Jeg hadde også en uoffisiell eksamenstjeneste oppe, hvor jeg tilbudte meg å hjelpe til eller lage mat til de som ennå ikke var ferdig med sine eksamener. Den beryktede kiwi-vogna som alltid sto i korridoren i blokka vår fikk seg også en heisatur, da vi tok den med oss på tur og gikk en kilometer til Rema for å finne flytteesker. Jeg flyttet så hjem og hadde noen rolige uker, jeg drev med jobbsøking og fungerte som hjemmeværende vaskedame om dagene, men jeg koste meg med å slappe av for det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits