Oppsummering 2011 del 2

Juli

Tok et lite hjemmekontor og ordnet med selv med visning på hybel, jobbintervju og fiksing av småting som måtte fikses. Jeg hadde et bra jobbintervju og dro til Sandefjord for å besøke Linn-bestis. Det ble et veldig koselig besøk i hvalbyen og jeg gleder meg til å dra dit igjen. Siste dag av oppholdet fikk jeg jobb, et par dager senere hybel, og en uke etter begynte jeg i jobb, hvor jeg traff det som skulle bli Olsoboy. Jeg dro på en kjempetur til København med mamma og kom tilbake til et land i sorg. Alt var trist og det var tungt å jobbe de neste dagene.

 

August

Jeg jobbet så lenge jeg kunne før jeg skulle flytte til Gjøvik. Jeg begynte å forelske meg og det ble mye tyngre å dra enn jeg hadde trodd. Men etter en fin sommer med venner, jobbing, gutt, og avslapning var det på tide å starte opp med skole igjen. Jeg flyttet inn og forble i det store huset alene noen dager, rakk å ha et angstanfall eller tre, før jeg traff en gammel venninne og vi ble kjent med byen sammen, etter hvert flyttet også naboen inn og vi ble venner med en gang, og skulle helt tilfeldig begynne i samme klasse. Fadderuken begynte deretter med brask og bram og vi rakk ikke gjøre stort annet enn å løpe hjem og spise før vi måtte ut igjen.  Tanten min giftet seg også og det ble et nydelig bryllup.

 

September

Etter hvert fikk ting roet seg litt ned, det sluttet omsider å regne og sola tittet frem sammen med lysere dager og vi fikk komme oss ordentlig inn i rutiner. Vi dro på tivoli og hadde det veldig koselig. Vi fikk også kjenne på hvor intenst det ble med all matten vi hadde i år. Fikk også Osloboy på besøk for en helg, vi så masse på film, slappet av snakket og ble litt bedre kjent med hverandre og jeg tok han med på kafé og en liten omvisning i nærområdet. Helgen etter kom Marigullet mitt oppover og vi dro ut, hadde det gøy, snakket hele natten og gjenopplevde vår kjærlighet til Dagfinn Lyngbø. Naboen og jeg startet også prosjekt Sex and the City hvor vi begynte å se alle episodene fra starten av.

 

Oktober

Det ble høst og jeg hadde en fin-fin tur til Lillehammer. Det var også tid for trønderfest og Halloween. På trønderfesten ble det tennissokker, ruteskjorte og ingen slapp inn uten bart. På Halloween dro vi på før-vors hos Catrine kledte oss ut, sminket oss og spiste, samtidig som vi ble mye bedre kjent, deretter dro vi videre på vors, før vi dro ut på studenthuset. Kom på skolen dagen kl 8 dagen etter, en smule fyllesyk og ufrivillig. Generelt ble det en måned med litt fyll og mye kos. I slutten av måneden tok jeg turen inn til Tigerstaden for å sove hos Osloboy før jeg dro til København med klassen. Dette ble en veldig koselig tur, men fullt av en smule søvnmangel.

 

November

Heidi-Peidi fylte år og inviterte hele klassen på fest hjemme hos seg, dagen etter var det julebord og det ble en todagers for mange. Vi jobbet som helter for å få ferdig diverse prosjekter og det ble en måned med mye hardt arbeid. Etter lang planlegging og intensiv jobbing fikk jeg tatt en tur til Lillehammer igjen og gjorde et løfte til den ene naboen at jeg skulle kjøre han og fulle venner fra Lillehammer til Gjøvik i løpet av natta. Vi var litt uenige om klokkeslett og det endte med at jeg ikke kom hjem før kl 4 natt til torsdag.

 

Desember

Desember kom og ingen julemusikk før 1. desember-forbudet til naboen ga slipp og vi kunne endelig føle på den etterlengtede julestemningen. Vi så på tre forskjellige julekalendere hver dag, og brukte de som belønning mellom lesepauser. Jeg var hjemme sammen med Osloboy noen dager mellom eksamener og fikk tatt en tur til tannlegen før jeg ble 20 og alt ble dyrt. Tilbake i Gjøvik handlet vi julegaver til den store gullmedalje, og kredittkortet jeg har hatt et halvt år ble endelig tatt i bruk. Vi hadde tre eksamener, den ene verre enn den andre, men for hver eksamen vi tok jo nærmere kom vi jul og alle hjerter gledet seg. Siste eksamen kom, det ble ryddekappløp før jeg ble hentet hjem til familie og venner. Hadde en fantastisk jentekveld med gamle venner og pakkeutbytting. Julaften kom og huset var stapp fullt av pakker og julelukter. Dro på kirkegården med pappa, før det ble Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen og etter hvert som vi fikk pyntet oss ble huset fullt av familie. Deler av Romjula foregikk uten strøm ettersom Dagmar herjet for fullt, også på østlandet. Jeg ble 20, endelig og noen dager senere ble det nyttårsaften og det ble en kjempemorsom fest hjemme hos Kjersti før vi ringte det nye året inn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits