Blogg

Nyttårsforsetter

Jeg syns alltid det er litt kleint å skrive nyttårsforetter, men det er vel lettere å holde dem om man skriver dem ned tenker jeg. 

 

♥ Bli flinkere til å sette meg selv først

♥ Smile mer

♥ Trene og spise sunnere (høhø)

♥ Være sosial, både med nye og gamle venner

♥ Sette mer pris på alenetid

♥ Ikke ta på meg for mye å gjøre

♥ Bli flinkere til å dokumentere livet mitt

♥ Prioritere tiden min bedre

♥ Reise

 

new year, new beginnings | via Tumblr
//weheartit 

10.08.2012

Bloggen som jeg hadde store planer om å bli mye flinkere til å  oppdatere har visst blitt neglisjert til fordel for sommerferien. Jeg har siden siste være fire dager io København med med mamma med strålende solskinn og koselige shoppingdager. I tillegg har jeg roadtrippet til Sverige med bestevenninna og fått hatt litt kvalitetstid med henne der en uke. Vi bor tross alt i hver vår ende av landet, så når vi først er i samme halvdel så må det utnyttes. Det har egentlig vært veldig fint å dra vekk et par uker uten internett, bare en liten smugtitt på mobilen innimellom. Kjenner det har vært veldig deilig å komme vekk fra avhengigheten av internett. 


Her er i hvert fall et lite bildedryss fra de siste par ukene, må bare beklage dårlig mobilkvalitet.

 


Nissekonferanse i København, plutselig ble hele Strøget fyllt med julemusikk, før det dukket opp nisser av alle typer overalt

Utenfor planteriumetStrawberry Daiquiry på dekk på båten hjem
Grilling hjemme og oppladning til Sverigetur da en søt humle tok turen innom uteplassenRoadtripenpen i gang!Konsentrert :P

Fine bestis med Dundersalttrollet


 

Hyttekos

På fredag var vi i bursdag til tanta mi på en hytte ved Drøbaksundet. Det var kjempekoselig å være ved sjøen. Vi kjørte båt, fisket krabber og sjøstjerner og de minste badet. 

Nå sitter jeg og ser litt fraværende på Dear John på tv, skal snart begynne å pakke ettersom jeg drar til København med mamma i morgen.

 

Tusenfryd

Hele gårsdagen gikk med til Tusenfryd med fine mennesker. Mari, Silje og Anders kom og hentet meg og så kjørte vi innover. Vi storkoste oss hele dagen, med strålende sol, belgisk vaffel og masse karuseller. Vi tok alle karusellene som det er noe størrelse på, og jeg må bare si at jeg elsker det. Jeg elsker det adrenalinrushet man får der, det er så fantastisk! Vi jentene tok også Skycoaster noe jeg aldri har gjort før, men det var virkelig en opplevelse, og verdt pengene. Vi hadde visst hylt så høyt da det slapp at de kunne høre det ganske langt unna, haha. Den følelsen av å falle er ganske syk, jeg lå i midten og klamret meg fast til de andre idet vi falt. 

Etter Tusenfryd kjørte vi inn til Sandvika og spiste på Egon der. Vi skrålte og lo såpass høyt at jeg nesten tror vi plaget de andre gjestene. Maten var i hvert fall utrolig god, og det var digg med litt mat i magen etter å ha hengt opp ned hele dagen. 

Bildene er lånt fra google ettersom jeg ikke hadde med noe kamera.

 

Light Paint Photography

Kom over denne artikkelen med masse fantastiske bilder. Det kalles for Light Paint Photography. 

 

Alle bildene er som nevnt lånt fra denne artikkelen. Klikk deg inn for å se flere bilder.

Shopping

Naboen har vært snill og smittet meg med influensa, så kvelden har blitt tilbragt med 2 Broke Girls og sofaen for vår del. Vi er begge takknemlige for at vi har verdens mykeste sofa akkurat nå. Heldigvis fikk jeg levert designoppdrag og laget middag før det verste slo til. Men jeg tenkte uansett og vise frem hva jeg har brukt mine ikke-eksisterende penger på de siste dagene.

 


Veske fra Morris, den er mye finere enn på bilde og jeg elsker den


Sko fra Eurosko


Bianco

 

 

Summer fashion

Jeg laget enda en liten sommercollage, denne gangen med litt sommermote. Håper dere liker den

Alle bildene er hentet fra tumblr

 

 

Byggmester meg

Kom ikke hjem fra IKEA før kl 1 om natta på tirsdag, så dagene siden har gått til å rydde, skru opp møbler og fikse mer i leiligheten. I tillegg til trening. Vi har også vært på CC et par turer og prøvd å shoppe litt til leiligheten, noe som har resultert i mer til oss enn til leiligheten, men det trengs jo det og. Jeg har i hvert fall kjøpt meg en ny veske, et par heler og en skjorte. Gleder meg til å bruke det! Kan vise bilder senere.


Her sitter jeg oppå hylla mi og skrur, hehe

Er forresten ganske stolt av meg selv etter å ha montert mine egne møbler. Det er en sånn ting som gjør at i hvert fall jeg får en herlig mestringsfølelse av. Vi jenter har lett for å overlate slikt til gutter når vi kan det, men det er nesten enda bedre å klare det selv! Jeg føler meg alltid veldig handy og selvstendig når jeg gjør slike ting. BesteEllinor og jeg pleide alltid å gjøre noe utav det da vi skulle skru sammen møbler, henge opp bilder, spikre ting osv da vi bodde vegg i vegg. Vi gjorde en helaften ut av det, vi samarbeidet om å få det til før vi tok en real jentekveld etterpå. Er å anbefale til andre der ute :)

Summerlovin'

Bildene er fra weheartit og collagen har jeg laget selv

Laget en liten sommercollage for å teste litt ut, jeg driver og redigerer design og ser at all webdesignen jeg har jobbet med i vår kommer til nytte.

Little boxes

På torsdag busset jeg til Gjøvik for å begynne å pakke til flytting. I går hentet vi det aller siste som var igjen i hybelhuset vårt og hadde en tominutters hadegruppeklem med Svensken som følte seg forlatt. Det her er vel 5 gangen jeg flytter i løpet av to år, så jeg er egentlig litt lei av å flytte på meg. Men forhåpentligvis blir det bra i den nye leiligheten! Akkurat nå sitter vi bare i et eneste eskekaos her inne, så det blir fint når vi får pakket ut alt sammen tror jeg. Senere i dag skal vi på IKEA og handle inn litt diverse som trengs og som mangler hos oss. Instagrambilde av rotet mitt

Salt&Pepper

Sov lite og dårlig i natt så har egentlig hatt en veldig lite produktiv dag. Men jeg tok en spontantur på Salt & Pepper med noen venninner og spiste, skravlet, koste oss og planla litt fremover. Det er ikke så ofte vi er på samme sted så det er utrolig koselig når vi får til å møtes!

Lime Mango Sorbet

Det ble mangosorbet  til dessert, men siden jeg ikke har bilde lånte jeg det her.

Siden sist

Har ikke postet noen innlegg her på bloggen på flere måneder. Har bare ikke hatt ork vil jeg tro. Siden sist har jeg gått fra forelskelse til kjærlighetssorg, fått en slags deltidsjobb i IT-selskap og fullført første året av bacheloren min. Jeg har brukt veldig mye tid på å være trist, og skrevet mye rundt det, men jeg tror ikke noe av det er noe jeg ville turt å poste. Kanskje etterhvert, stykkevis og delt. 


Litt random bilde, men det er omtrent slik jeg sitter nå

Ville i hvert fall titte innom her og skrive litt. Jeg må nok bare si at den her bloggen er mest for meg selv, som inspirasjon og et tankeutlett. Men jeg har i hvert fall planer om å bruke den mer aktivt fremover!

 

My sweet sweet song- Tumblr

Water

You'll let me hold your hand

Hos Mari ble det valpekos og militærpakking, deretter hjem og spise før det ble tur til Gjøvik med bussen. Det er litt merkelig, jeg kvier meg alltid litt til å dra hjem når jeg er i Gjøvik og til å dra tilbake til Gjøvik når jeg er hjemme. Verst å dra tilbake. Tror kanskje det har noe med at jeg misliker den forandringen fra å ha noen faste rundt meg til å ikke ha det. Det går alltid helt fint etter en liten stund igjen. Hadde det faktisk sånn da jeg bodde i Lillehammer og, noen ganger såpass ille at jeg bare kastet fra meg saker før jeg dro videre til venninner, sånn at jeg slapp å være alene. For da jeg kom tilbake fra dem var alt fint igjen. 

 


Bilde er fra Tumblr, og de var så ufattelig søte at de måtte deles!

Stikker ut

Straks på tur ut døra for å kjøre opp til Mari og hilse på hundene og gå tur. Gleder meg, skal bli koselig å se Mari igjen! Nå har jeg også skrevet jobbsøknad og ordent cv, så jeg har en produktiv morgen :)

 

 

Goodiebag

Var så heldig at tanta mi kom med en en stor  fullstappet goodiebag til meg i går, den inneholdt blant annet hår- og kroppsprodukter, mange smykker, et blad, tre vesker, et par topper og en haug filmer (men filmene var til hele familien.) Jeg elsker det når tanta mi rydder og bestemmer seg for å være snill og dele med meg!  

 
Solen skinner

Hjemmeeksamen ble levert til slutt er 24 stressende timer i går, da den endelig var levert kunne jeg endelig puste lettet ut i noen minutter før jeg kastet meg rundt for å pakke. Jeg tok nemlig bussen hjem til mamma og pappa rett etter at eksamen var levert. Så nå sitter jeg hjemme i den deilige senga mi som gir verdens beste søvn, ser på solstrålene inn vinduet og skal straks dra og besøke min kjære mormor som hadde bursdag i går.

 


Tumblr

Ha en fin lørdag folkens :)

Hva er du redd for?

Jeg er hva man kanskje kan kalle heldig ettersom jeg ikke sliter med redsler for mørket eller for innsekter, trange rom osv. Men jeg blir redd jeg også, jeg er redd for..

 • Jeg er redd for å bli såret
 • Jeg er redd for at mennesker jeg liker, både som venner og noe mer, ikke skal like meg
 • Jeg er redd for å dø
 • Jeg er redd for å ikke oppleve ting
 • Jeg er redd for å miste mine nærmeste, kanskje spesielt mamma som allerede har gått gjennom så mye tøft de siste årene.
 • Jeg er redd for å miste meg selv
 • Jeg er redd for å åpne meg selv fullstendig
 • Jeg blir også litt redd for store truende menn, og tanken på å bli voldtatt

 

Det her er noen av tingne jeg er redd for, hva er du redd for?

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr

 

Bestevenninne på besøk i dag

I dag kommer bestevenninna på besøk, gleder meg masse til å se henne igjen! Tror ikke jeg har fått sett henne siden november, så i dag skal jeg endelig klemme henne igjen! Det er en liten del av hjertet mitt som kommer med bussen rundt klokken tre og det skal blir fint. Også får jeg endelig gitt henne julegaven sin. En smule senere enn planlagt, hehe. Så før hun kommer skal det vaskes og shines her, og planlegges litt. Jeg har også tenkt å bruke litt tid på å skrive, her blant annet. Ettersom jeg er så sjelden alene om dagen, føler jeg et behov for å gi meg selv så mye meg-tid som mulig når jeg kan gjøre det.
 


- Tumblr

 

 

Side by side

Fredager er fine dager for tiden. I dag dro vi på skolen halv 9, og jobbet med filmredigering noen timer. Før vi naboen og jeg satte fra oss ting hjemme og dro på shopping med Elise. Ikke mye shopping på blakke meg, men det blir kanskje et par fiiine turkise hæler om ikke så lenge. Stipend neste uke! Forelsket meg helt i skoene, og håper bare at de passer for jeg hadde ikke tid til å prøve. 

Nå ligger jeg foran pcen og slapper av med en halvsovende nabo ved siden av meg. Men snart er det slutt på hviletid og ut på middags jakt i butikken.

 

- Tumblr


God fredag folkens

syyyyk

Tenkte egentlig jeg skulle blogge tidligere i uka, ettersom vi har startet med ny termin og nye fag. Men etter Back to School-festen på torsdag har både naboen og jeg ligget helt utslått og vært syke. Så vi har pakket oss inn i hauger og lass med puter, dyner og tepper som jeg har på rommet mitt. Innimellom all sykdommen har helga bestått i jentekveld med hjemmelaget pizza og film hos Heidi, Grey's Anatomy og litt html og css-koding som lekser til Webdesign-forelesningene. Jeg har også brukt litt tid til å sutre til Osloboy om at jeg er syk, det får han tåle :P

 


Lei av å være syk og svak og konstant kvalm, gleder meg til å bli frisk igjen!

I tried counting sheeps

Fikk ikke sove før rundt klokken 6 i dag tidlig, så jeg gruer meg litt til å kjenne hvor ødelagt jeg kommer til å være i løpet av dagen. Heldigvis hadde jeg Osloboy som også var våken, som holdt meg med selskap via mobilen. I dag skal jeg til fysio og møte Mari i byen for litt shopping.

  

Nyttårsforsetter 2012

♥ Trene

♥ Bli flinkere til å si nei

♥ Mer "meg-tid"

♥ Få nye venner

♥ Beholde de gamle

♥ Smile

♥ Være mer spontan

♥ Reise mer

♥ Få bra karakterer

♥ Være sunnere

♥ Ha en bra sommer

♥ Være forelsket

♥ Bli flinkere til å gi komplimenter

 
Oppsummering 2011 del 2

Juli

Tok et lite hjemmekontor og ordnet med selv med visning på hybel, jobbintervju og fiksing av småting som måtte fikses. Jeg hadde et bra jobbintervju og dro til Sandefjord for å besøke Linn-bestis. Det ble et veldig koselig besøk i hvalbyen og jeg gleder meg til å dra dit igjen. Siste dag av oppholdet fikk jeg jobb, et par dager senere hybel, og en uke etter begynte jeg i jobb, hvor jeg traff det som skulle bli Olsoboy. Jeg dro på en kjempetur til København med mamma og kom tilbake til et land i sorg. Alt var trist og det var tungt å jobbe de neste dagene.

 

August

Jeg jobbet så lenge jeg kunne før jeg skulle flytte til Gjøvik. Jeg begynte å forelske meg og det ble mye tyngre å dra enn jeg hadde trodd. Men etter en fin sommer med venner, jobbing, gutt, og avslapning var det på tide å starte opp med skole igjen. Jeg flyttet inn og forble i det store huset alene noen dager, rakk å ha et angstanfall eller tre, før jeg traff en gammel venninne og vi ble kjent med byen sammen, etter hvert flyttet også naboen inn og vi ble venner med en gang, og skulle helt tilfeldig begynne i samme klasse. Fadderuken begynte deretter med brask og bram og vi rakk ikke gjøre stort annet enn å løpe hjem og spise før vi måtte ut igjen.  Tanten min giftet seg også og det ble et nydelig bryllup.

 

September

Etter hvert fikk ting roet seg litt ned, det sluttet omsider å regne og sola tittet frem sammen med lysere dager og vi fikk komme oss ordentlig inn i rutiner. Vi dro på tivoli og hadde det veldig koselig. Vi fikk også kjenne på hvor intenst det ble med all matten vi hadde i år. Fikk også Osloboy på besøk for en helg, vi så masse på film, slappet av snakket og ble litt bedre kjent med hverandre og jeg tok han med på kafé og en liten omvisning i nærområdet. Helgen etter kom Marigullet mitt oppover og vi dro ut, hadde det gøy, snakket hele natten og gjenopplevde vår kjærlighet til Dagfinn Lyngbø. Naboen og jeg startet også prosjekt Sex and the City hvor vi begynte å se alle episodene fra starten av.

 

Oktober

Det ble høst og jeg hadde en fin-fin tur til Lillehammer. Det var også tid for trønderfest og Halloween. På trønderfesten ble det tennissokker, ruteskjorte og ingen slapp inn uten bart. På Halloween dro vi på før-vors hos Catrine kledte oss ut, sminket oss og spiste, samtidig som vi ble mye bedre kjent, deretter dro vi videre på vors, før vi dro ut på studenthuset. Kom på skolen dagen kl 8 dagen etter, en smule fyllesyk og ufrivillig. Generelt ble det en måned med litt fyll og mye kos. I slutten av måneden tok jeg turen inn til Tigerstaden for å sove hos Osloboy før jeg dro til København med klassen. Dette ble en veldig koselig tur, men fullt av en smule søvnmangel.

 

November

Heidi-Peidi fylte år og inviterte hele klassen på fest hjemme hos seg, dagen etter var det julebord og det ble en todagers for mange. Vi jobbet som helter for å få ferdig diverse prosjekter og det ble en måned med mye hardt arbeid. Etter lang planlegging og intensiv jobbing fikk jeg tatt en tur til Lillehammer igjen og gjorde et løfte til den ene naboen at jeg skulle kjøre han og fulle venner fra Lillehammer til Gjøvik i løpet av natta. Vi var litt uenige om klokkeslett og det endte med at jeg ikke kom hjem før kl 4 natt til torsdag.

 

Desember

Desember kom og ingen julemusikk før 1. desember-forbudet til naboen ga slipp og vi kunne endelig føle på den etterlengtede julestemningen. Vi så på tre forskjellige julekalendere hver dag, og brukte de som belønning mellom lesepauser. Jeg var hjemme sammen med Osloboy noen dager mellom eksamener og fikk tatt en tur til tannlegen før jeg ble 20 og alt ble dyrt. Tilbake i Gjøvik handlet vi julegaver til den store gullmedalje, og kredittkortet jeg har hatt et halvt år ble endelig tatt i bruk. Vi hadde tre eksamener, den ene verre enn den andre, men for hver eksamen vi tok jo nærmere kom vi jul og alle hjerter gledet seg. Siste eksamen kom, det ble ryddekappløp før jeg ble hentet hjem til familie og venner. Hadde en fantastisk jentekveld med gamle venner og pakkeutbytting. Julaften kom og huset var stapp fullt av pakker og julelukter. Dro på kirkegården med pappa, før det ble Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen og etter hvert som vi fikk pyntet oss ble huset fullt av familie. Deler av Romjula foregikk uten strøm ettersom Dagmar herjet for fullt, også på østlandet. Jeg ble 20, endelig og noen dager senere ble det nyttårsaften og det ble en kjempemorsom fest hjemme hos Kjersti før vi ringte det nye året inn.

Oppsummering 2011 del 1

Januar

I januar flyttet jeg offisielt inn i ny hybel, og bodde plutselig helt alene. Med nye lufter rare lyder og litt søvnproblemer. Jeg ble mye bedre kjent med min nye nabo og etter at måneden var ferdig var vi allerede blitt bestevenninner. Ble litt fyll og kaving og jeg ble en regular og ikke bare en special guest i venninnegjengen der oppe. Jeg meldte meg også inn på Spenst og fikk en kickstart på det nye året med trening så ofte jeg hadde mulighet. Prøvde mye nytt som boksing, pilates, yoga osv.

 

Februar

Jeg dro på klassetur til Oslo og bondet mer med klassen min, sov hos tanten min og hadde det koselig selv om jeg egentlig ikke hadde lyst til å dra. Det ble en måned med mye tenking og lesing og jeg prøvde sterkt å finne ut hva jeg ville fremover, hva jeg skulle gjøre etter sommerferien og en million studiebrosyrer dumpet ned i postkassen min til en hver tid.

 

Mars

Mars ble en tung måned med mye skolejobbing, hadde to eksamener i det samme fæle faget, og hjemmeeksamen var en helvetesuke. Innimellom venner og skolejobbing hadde jeg så mange kjøretimer som mulig og fikk overlykkelig lappen på mammas bursdag den 31. mars, hvilket var den beste overraskelsesgaven hun kunne få! Paradise Hotel begynte også ny sesong på skjermen og Ellinor og jeg gjorde en greie av å se den sammen og satt timevis og delte alle tankene vi hadde på hjertet hver kveld mens vi hadde det på i bakgrunnen.

 

April

Jeg endte endelig opp med å søke på diverse linjer på diverse skoler, og gjorde mange tøffe valg ut av det. Jeg hadde også påskeferie og fikk endelig sett den gamle venninnegjengen ordentlig samlet igjen og tok den første kjøreturen alene! Jeg jobbet også som en liten helt med Amandusfestivalen og bodde på kinoen i nesten en uke.

 

Mai

Mai ble kanskje den beste måneden jeg har hatt hele året den gikk med til økonomi og regnskapsstudier (ikke fullt så gøy), grilling, venner, sol og sommeren begynte for full sving. Vi danset og sang oss gjennom alt som var tøft og vanskelig. Jeg hadde siste eksamen 31. mai og var offisielt ferdig som student i Lillehammer.

 

Juni

Selv om jeg var ferdig på skolen ble jeg likevel en uke ekstra i Lillehammer og tilbragte tiden med å rydde, pakke og være med venner. Jeg hadde også en uoffisiell eksamenstjeneste oppe, hvor jeg tilbudte meg å hjelpe til eller lage mat til de som ennå ikke var ferdig med sine eksamener. Den beryktede kiwi-vogna som alltid sto i korridoren i blokka vår fikk seg også en heisatur, da vi tok den med oss på tur og gikk en kilometer til Rema for å finne flytteesker. Jeg flyttet så hjem og hadde noen rolige uker, jeg drev med jobbsøking og fungerte som hjemmeværende vaskedame om dagene, men jeg koste meg med å slappe av for det.

 

Liten oppdatering

Ble syk etter at jeg kom tilbake til hybelen, derfor har det vært litt stille her. Men mens jeg var hjemme hadde jeg i hvert fall noen fine dager sammen med Osloboy, og tannlegen gikk fint med null hull! Selv om det ble litt drama etter at jeg dro tilbake, så tror jeg ting ordner seg. I dag har jeg hatt eksamen, så nå er det bare en igjen før jeg kan ta juleferie. Det skal mildt sagt bli godt med ferie nå. I tillegg å kunne være hjemme mer enn noen få dager. 

I dag blir det avslappning og litt juleshopping etter Blåfjell. Selv om jeg egentlig allerede nå må begynne å jobbe mot neste eksamen, det er den store stygge ulven i eksamensflokken og det kommer til å kreve mye arbeid. 

Ute bare snør snør snør det, så det begynner å ligne litt vinter her også!


Tumblr

It's lovely wheather for a sleigh ride together with you

Må nesten kaste meg etter alle de andre som kommer med snøposter i kveld, men det gjør meg alltid så glad det første ordentlige snøfallet. Utrolig koselig, og med pepperkaker og disneyfilm på vhs blir det ikke stort bedre. Savner bare en person, som jeg skal få se i morgen. Jeg gleder meg til å kunne klemme meg inntil en varm kropp og føle på forelskelsen igjen. 

 tumblr

Take me by the hand and I'll show you

Noen fine visdomord i desemberdagene

 

 

 

 

 

 

Tumblr

 

Lese, lese lese

De siste dagene har bestått av eksamenslesning, eksamenslesning og eksamenslesning. Første eksamen er på mandag, så da er det ganske inntens jobbing for å kunne komme i mål med alt pensumstoffet før det. Også fått gjort litt praktiske ting som tur til legen, apoteket og litt julegaveshopping med jentene mine. Jeg har også posjonert ut litt pauser med julekalender, gløgg, pepperkaker og kos. Det må til!

Selv om jeg nesten er kommet i gjennom pensum så føler jeg meg fortsatt litt sånn her:


Tumblr

 

Anyways, tilbake til lesningen, nå skal det nerdes i LAN, WAN, TCP/IP, html-koder osv

- Ha en fin lørdag alle sammen :)

I got time while she got freedom

Endelig er oppgaven levert og resultatet ble på 59 sider! Ganske sinnsykt at vi har skrevet så mye på så kort tid. Det var en så god følelse å kunne krysse ut alle faner relatert til emnet, alle worddokumenter, pdfer og zip-filer. Nå skal jeg i hvert fall nyte friheten i helga så får eksamensstress og press bare begynne neste uke.

 

Jeg er bedt ut i kveld på snøvors, men jeg vurderer egentlig å bare bli hjemme, slappe av og se på tv. Har vært så mye stress i det siste og har ikke fått vært alene annet enn om natta på mange dager. Naboen og jeg har vært sammen konstant, ettersom vi har jobbet på oppgava hele helga og denne uken. Derfor hadde det vært litt godt å faktisk være alene og slappe av, samtidig som det hadde vært gøy å gå ut og sosialisere seg litt også. Jeg må i hvert fall på butikken og kjøpe meg noe middag, for det er det lite av her i huset. 

 


tumblr

 

 

It's kind of fun to do the impossible

Jobber for tiden med et enormt gruppeprosjekt som teller 40 % av emnekarakteren. Derfor er det mye stress og jobbing og lite tid til mye annet. Derfor skal det bli godt når kl 15.00 på torsdag er passert, oppgaven levert og vi kan puste ut igjen. Gleder meg til å ta en tur hjem til mamma og pappa i helga, møte fine venninne(r) og Olsoboy kanskje, forhåpentligvis, og selvfølgelig familie. Det skal bli godt å se dem nå! 

 tumblr.

 

Ikke helt relevant bilde, men de første bittesmå snøfnuggene dalte i stad, så da måtte jeg poste litt mer snø her inne.

Pre-chistmas glow

Føler julen begynner å komme snikende innpå fra alle kanter nå om dagen, så jeg begynner å glede meg veldig til desembermåneden akkurat nå! Hvis du ser bort i fra de tre monstereksamenene jeg skal ha med en ukes mellomrom gjennom hele desember. Naboen har også gitt jule-ting forbud frem til første desember så ingen julebrus, julemusikk eller julepynt frem til det. Så i mellomtiden får jeg planlegge hvem og hva jeg skal gi og ønskeliste til jul og bursdag. Som liste-freak er det nesten en gave i seg selv å få lage masse lister rundt dette. har allerede delt inn min egen ønskeliste i 6 kategorier. Jeg er litt freak når det kommer til planlegging

                                                                                                                                                        Tumblr

Fit

Endelig fått kommet i gang med trening i dag, har hatt første veiledningstime og fått satt opp et program som jeg har tenkt å følge slavisk den neste måneden frem til neste veiledningstime med personlig trener. Har tenkt å skaffe målebånd og slikt så jeg kan se månedlig fremgang (forhåpentligvis).

 


miss Conrad fra tumblr

Halloween

Slapper av inne hos naboen og hjelper henne å velge outfit for seminaret hun skal på i morgen. Burde egentlig tenke litt på mine egne klær også, ettersom det er halloween-fest i morgen. En veldig tidlig fest ettersom halloween ikke er før om nesten halvannen uke. Derfor har det blitt litt ukreativ hasteshopping i dag. Men det ordner seg nok! 

Skulle ønske jeg hadde tid, penger og utsyr (og krativitet) til å fikse et bra kostyme, men jeg er fattig student, så får prøve å være kreativ med det man har!

 Tumblr

Happiness

Tumblr

 

So true

I can run

Skal forhåpentligvis melde meg inn på treningssenter i dag, det gleder jeg meg til! Har veldig mye negativ enegri i meg akkurat nå merker jeg, og trening er en fantastisk måte å få det ut på. I tillegg føler jeg at jeg er blitt så slapp ettersom jeg trente tre til fire ganger i uken i Lillehammer og nå trener jeg bare litt hjemme. Vasket og skuret ned badet i går kveld før jeg la meg bare for å få ut litt av det.

 

 

Another Manic Monday

Startet dagen med å krangle med svensken i dag, ikke en bra start på dagen. K og jeg brukte hele veien til høgskolen på å få ut litt frustrasjon over at han ikke rydder opp etter seg og forventer at vi skal gjøre det. Deretter kjefter på oss når vi ikke har gjort det når inegn av oss har vært hjemme i helga.

Nå sitter vi med et stort gruppeprosjekt vi fikk utdelt i dag, og evnet ser ut til å bli kinoens historie. 

 


tumblr

There's always a place in me that you can call home

Så sliten! Kom akkurat hjem etter en dagstur til Lillehammer. Har hatt en helt fantastisk dag, med unntak av en litt ubehagelig opplevelse mens jeg ventet på bussen. 

Dagen startet kl halv 7 i dag tidlig da naboen vekket meg med nylagde pannekaker, derettter prøvegjennomgang og litt lab-tid, før jeg dro hjem og slappet av en liten time, pakket vesken og tok turen til Lillehammer. Der ble jeg møtt av masse venninner og har ikke vært så glad for å se noen på lenge! Var ufattelig koselig å se alle sammen igjen, i tillegg til et par bonus-venner jeg fikk møte også.

Har fått de aller beste klemmene i dag <3

 


tumblr
 

And when you smile...

Kl er 11 og jeg er allerede ferdig for dagen, så nå nyter jeg litt fritid hjemme alene i hybelen min. Sola stråler, det er kaldt men friskt ute og jeg ligger i den store senga mi og kjenner hvordan sola varmer hele meg. Vinduet står på gløtt, så alt lukter en blanding av kald luft, og solkysset sengetøy. Det er fredag i dag <3

 


Tumblr

 

Nå venter snart shopping med godjentene og tivoli i kveld..

Love will find a way

Jeg føler meg tom og kvalm, de siste to dagene har vært helt uvirkelige og surrealistiske. Men det har virkelig satt ting i perspektiv, jeg føler meg litt egoistisk når jeg tenker på hvilke bekymringer jeg hadde før 15.26 i går, men akkurat som deler av Oslo, er de nå blåst bort, og det jeg står igjen med er bekymring for det norske folk. Har mine nære og kjære det bra? De menneskene fortjente ikke å dø! Det her skjer ikke, hvordan kan det her skje så nærme, og hva skjer med verden? Har de tatt riktig fyr? Var det flere? Hva slags menneske gjør noe sånt? Det her er noen av tankene og spørsmålene jeg sitter igjen med. Jeg kom tilbake fra København nå i dag tidlig, og dagen har vært lang og uvirkelig, det var helt ufattelige tall å våkne til, over 80 døde, tilsammen 91 døde, og flere titalls skadde. Det er det værste som har skjedd det lille vakre landet vårt siden krigen! Å ta bussen gjennom folketomme Olso, med alle flaggene på halv stang, politisperringer langs veien, sikkerhetsklareringer for å komme gjennom, å kjøre forbi Sundvollen og Utøya, og se reporterne var helt uvirkelig. Alle politibilene, ambulansene, statsministerens bil som rushet forbi oss for å komme seg dit fortest mulig for å gi sin støtte.

Jeg er glad jeg er trygg og hjemme, og det samme med alle de andre jeg er glad i enten de er på feire eller er hjemme, jeg er bare glad de er trygge. Alle mine tanker, og min kjærlighet går til dem som er rammet av dette. Jeg har tent lys, og det skal få skinne for alle dem. Jeg kjenner at jeg trenger å være alene og prosessere det her, jeg har levd oppå en annen person nå et par dager, og det er fint å kunne være litt alene og kjenne på følelsene og tankene jeg har rundt det her.

We're paying with love tonight

I dag har vært en fiiin dag, været har vært fantastisk og sommeren har virkelig vært på besøk! Startet dagen med å stå opp tidlig og møte Ellinor for å trene, før jeg løp gjennom dusjen og vidre til bussen. Jobbet noen timer med arbeidskravjentene mine og avsluttet tidlig. E og jeg gikk litt interiørtitting før vi møtte de andre for å kjøpe grillmat og engangsgriller.  Det ble noen koselige grilltimer før vi avsluttet med jordbær og shaveice, tv-kveld og potetgull.tumblr

Hold my hand

Har dratt hjem til mamma og pappa ï dag og skal være her en liten stund. Har hatt besøk av bestevenninna mi i dag. Det er så koselig å se henne igjen! Vi møtes ikke så ofte ettersom vi bor fire timer unna hverandre med travle skjemaer begge to. Men når vi først har muligheten til å møtes og tilbringe noen dager sammen håper jeg vi kan nyte det. I morgen skal vi møtes i byen, før jeg skal dra og feire mammas bursdag.


weheartit


SMILE

Jeg overlevde hjemmeeksamen, den ble levert og nok ord ble skrevet. Fredag var det ut å feire med godjentene på kinarestaurant, som kommer til å bli besøkt igjen! Ingen av oss var spesielt i humør til å være fyllefanter denne helga, så da ble lørdag brukt til 2 times workout, dinnerparty og filmkveld.

Dagen i dag skal tilbringes rolig med lese- og vaskedag ettersom neste eksamen er allerede på tirsdag, etter det er jeg eksamensfri frem til mai, det skal bli utrolig digg. I tillegg gleder jeg meg til å begynne på et nytt emne.


tumblr

Just a little bit longer

Kvitt hysteriet mitt for denne gangen, men det kommer nok tilbake. Planen for resten av dagen er å skrive 2000 ord om kulturpolitikk og integrering. Det var en stor lettelse da ordtelleren vippet over 1000 ord i stad. I'm on my way, and I'm not going back!Gammelt bilde, husker ikke kilde

Jeg får ikke lastet opp et nytt bilde, så jeg bruker bare et gammelt fra arkivet

It all goes downhill from here

Den siste tiden har vært preget av en del set-backs og mye stress, jeg sitter i en kleenexhaug og jobber med hjemmeeksamen. Jeg er stresset, sliten og kvalm og går rundt med en desperat følelse hele tiden. jeg er redd for å ikke være god nok, ikke gjøre det bra nok, og å ikke fullføre. Feberen kommer og går, og jeg bryr meg ikke noe spesielt om hvordan jeg ser ut om dagen. Men jeg skal dra ned på skolen, møte en venninne og jobbe som bare f, om jeg kan og orker. FML.Interiørinspirasjon

Bilder fra weheartit og tumblr

This is your life

03.11

Klokken er 03.04 og jeg får ikke sove. Øreproppene er dyttet inn i ørene og myk musikk strømmer fra pc'n min. Døgnet mitt er snudd 180 grader rundt, og det er vanskleig å snu det tilbake. Om ca 5 timer skal jeg stå opp og gjøre meg klar til en studiedag på Maihaugen. Jeg har mest lyst til å skulke egentlig, men ettersom vi bare har forelesninger to dager denne uken, føles det litt feil. Feil føles det uansett, jeg er ikke typen som skulker.Nyttårsforsetter

 

Bedre sent enn aldri, men her er mine nyttårsforsetter

 

♥ Spise mindre godteri

♥ Trene mer

♥ Gå ned minst 5 kg

♥ Være flinkere til å forberede meg til eksamener

♥ Lese bøker

♥ Få nye venner

♥ Men verdsette de gamle

♥ Reise

♥ Ta lappen

♥ Gjøre noe jeg ikke har turt før

♥ Finne mer ut av hva jeg vil, yrkesmessig med karrieren min

♥ Feste

♥ Være flinkere til å gi komplementer

♥ SMILE

♥ Være spontan

♥ Bli flinkere til å ta initiativ til ting

♥ Ha det gøy

♥ Komme gjennom pensum

♥ Gjøre det bar på eksamen

♥ Danse

♥ Ha det bra, og være komfortabel med meg selv

♥ Ha en fantastisk sommer

 


weheartit


Skal prøve å være flink til å følge nyttårsforsettene mine i år, men forløpig hat jeg gjort det ganske bra

 

 

Everytime we say good bye I die a little

Etter en lang natt med lite søvn, sitter jeg i ny hybel og skal lage meg frokost. Det er så mange uvante lyder her at jeg endte med å sove med ørepropper og lue på for å prøve å dempe lyden. Etter å først ha sovnet har drømmene mine vært merkelige og jeg har følt meg jaget hele natten. Nå sitter jeg og ser på The Parent Trap, og bringer tilbake gamle barndomsminner. Jeg elsket den filmen da jeg var yngre.


google
 

Life is not a nintendo game

Er tilbake i LH, etter en god og lang juleferie, og sitter i en ny hybel. Jeg savner den gamle. Mest av alt savner jeg rommet mitt hjemme. Men nå sitter jeg under dyner og tepper og varmer meg, med puter i ryggen og musikk på pc'en og prøver å venne meg til tanken på at her skal jeg bo de neste fem månedene.  


picture: unknown

 

Det er mange rare og uvante lyder og lukter her, men nå skal jeg prøve å sove

- Nighy night

 

The Holiday

 


Google

Ligger i senga og ser på The Holiday, skulle egentlig ut med jentene, men halsen er vond som sandpapir og hodet er fullt av bomull. I morgen blir det shopping med mamma.


God Jul!


Bilder: google


Gavene er under treet, ribba i ovnen, og julefilmer på tv. God Jul!


That's what friends are for

Glad for å være hjemme, jeg gleder meg til lille julaften for da kommer bestevenninne hjem, har ikke sett henne siden sommerferien, det føles som flere år.


tumblr

Keep smilin'
Keep shinin'

Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for

In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

- Stevie Wonder

 

Life would be perfect if...

Hybel

Gikk inn på bloggen og oppdaget at det pluteslig er to uker siden jeg har skrevet noe. Da hadde jeg nettopp kommet tilbake til LH etter en hjemmehelg. Det har skjedd mye siden sist og mange tanker tenkt, men ikke skrevet. Hele den siste uka har jeg sittet med gruppeeksman, som endelig ble levert i går. I dag har jeg flyttet, alle tingene fra den gamle hybelen ble fordelt på lasset som skulle hjem til mamma og pappa for julen og den nye hybelen min. Når jeg kommer opp dit må jeg ordne alt på plass igjen, det eneste som er der nå som er satt på plass er bittelitt mat som står i kjøleskapet.


weheartit

Skulle ønske det så ut som det her omtrent


Mom

I dag har jeg vært rundt og shoppet litt julegaver med mamma før jeg tok bussen tilbake til LH. Elsker når jeg har muligheten til å tilbringe litt tid med mamma bare oss to. Det er ikke så ofte, spesielt ikke etter at jeg begynte å studere. Skulle ønske vi hadde mer "mor-datter-tid". Det har jeg vel egentlig alltid lengtet etter, men det skjer veldig sjelden og må gjerne planlegges på forhånd. Mamma er en person jeg ser veldig opp til, hun har opplevd mye vondt, men er likevel sterkt, og klarer å takle det med et smil. Det har vært tøft de siste årene, men hun har holdt familien oppe med sin omsorg og væremåte. Hun er en person som alle liker, og jeg ser veldig opp til henne <3


Tror det var hos Lissis, jeg fant bildet

Sometimes

Noen ganger når man ser på film, og du vet noen dør, men ingen sier det direkte, sitter jeg alltid og håper inderlig at det ikke er sant, at det ikke skjer, selv om jeg vet det gjør det.

Bildekilde

Home

Er hjemme hos mamma og pappa i helga, det er veldig godt å komme hjem en gang i blant. Komme seg litt bort fra alt og alle og bare være meg selv og slappe av. Nå sitter jeg og slapper av foran tven, jeg ser Ghost Whisper og tårene strømmer som det alltid gjør når jeg ser på det. Jeg savner å ha familien rundt meg hver dag, og er alltid veldig emosjonell når jeg er hjemme. Og det er med tungt hjerte jeg drar tilbake til LH og hybelen min hver gang.// weheartit

It's a cold and it's a broken Hallelujah

Noen ganger føles det som om jeg roper, jeg roper og roper men ingen kan høre meg. En gang i blandt er det som om jeg får et gjennombrudd og noen kan høre meg rope. Men de hører ikke hva jeg sier, bare bruddstykker. Jeg skulle ønske noen kunne høre alt jeg ropte.Gode, varme ord

Julebord i går kveld, kom hjem ca kvart på 4 i natt og kvart over 5 var jeg i seng. Overanskende gøy, med et hint av drama, noe julebord som regel ender opp med. Forelesningen kvart over 10 i dag, ble kanselert pga dårlig oppmøte, så jeg har hatt fri hele dagen. Nå sitter jeg i senga med julekalender, pepperkaker og julebrus, ettersom jeg ikke fikk gjort det i går :)Bilde: Google - Jul på Månetoppen

which is more important?1. desember

1. desember i dag, akkurat nå sitter jeg i senga og sjekker blogger, om litt skal jeg opp og lage kake, før jeg går til forelesning kl 12. I kveld er det julebord med klassen, så jeg skal hjem rett etter forelesning og begynne med å ordne meg til i kveld.  


Foto: privat, gammelt bilde

I går fikk jeg vært innom byen og kjøpt litt julegaver også, og jeg gleder meg til å ordne resten. Jeg elsker julen!

Arabisk jul

I dag er det en måned til julaften! Har vært på første julegavehandel i dag, men det er ikke lett å finne ut hva jeg skal gi og hvem som som skal få. Hjemme hos oss er det en salig blanding av julesanger og arabisk musikk, ettersom jeg er i julestemning og nabo hører også hører på musikk.


Den var veldig bra btw, veldig bra gjentolkning fra boka. I tillegg en spesiell opplevelse da vi så den på midnattspremiæren i Colosseum.
 

 

En ting jeg liker


weheartit

You think I'm pretty without any makeup on

Etter å ha snudd døgnet totalt sov jeg til halv to i dag, deretter havregrynsgrøt til frokost og ned å trene med Sara-nabo. Nå har vi laget veldig sterk, men god afghansk mat til middag. Fint å bo med en person med annen bakgrunn enn meg, får inn mange nye impulser i matveien.Nå er det Gossip Girl og avslapning, er trøtt og sliten etter en lang uke ennå. Bra jeg har noen fridager nå, de trengs.

Today was the party of the 90's

Klokken er litt over 4 om morgenen og jeg sitter her med tannbørsten i munn (nesten) klar til å legge meg. Det har vært stille fra meg noen få dager nå, men det jeg har gjort i mellomtiden er: onsdag dro jeg fra Hønefoss kl halv 7 om mogenen, så rett fra buss inn i forelesning og over i møter. Deretter leilighetsvisning. Torsdag var jeg på skolen halv 8 for å jobbe mer med flyers, deretter forelesning, møte, hjem, pakke, deretter Oslo neste med noen supre jenter. Resten av torsdagen ble det butikker, café og resturant før premiæren på Harry Potter på Colloseum. Midt på natta gikk turen til Hønefoss, våknet fredag morgen hjemme hos Ariel. Så Oslo, nok en gang, deretter tog til Lillehammer på kvelden etter enda mer butikker og café. Togturen gikk greit og delte en smoothie med kjærsteparet jeg reiste hjem sammen med, før vi dro hjem til hvert vårt.

Jeg kom hjem til Sara-nabo og vi tømte hjertene våre for alle nye hendelser og pratet til langt på natt nok en gang. I dag var det shopping, café og kino nok en gang, før vi dro hjem, laget hjemmelaget pizza, dro frem 90-tallet og hadde et 90-tallsrave for to. Det har vært noen kjempelange, men superkoslige dager!


weheartit - Leo

What happens when you fall in love?Tom: What happens when you fall in love?
Summer: You believe in that?
Tom: It's love, it's not Santa Claus.
- 500 Days of summer.

(Bilde og tekst lånt fra Lise)

Some of the best things

Var inne på bloggen til Sofie og fant denne fine listen, med noe av det beste som er og må si meg helt enig

 • Tilfeldigvis å overhøre at noen sier noe fint om deg
 • Å få nye venner, og å tilbringe tid med de gamle
 • Gode drømmer
 • Varm sjokolade
 • Å lage brownies
 • Converse
 • Å holde hender meg noen du bryr deg om
 • Å se på en solnedgang
 • Å ta en lang lang dusj
 • Starbucks
 • Å vite at noen savner deg
 • Jul
 • Å le så mye at du har problemer med å stoppe
 • Å motta en lang mail
 • Lange telefonsamtaler
 • Når du våkner opp og skjønner at du kan sove en time til
 • Å ha overnattingsbesøk, og ligge våken flere timer etter dere har lagt dere
 • Å treffe en gammel venn, og merke at noen ting (gode eller dårlige) aldri vil forandre seg
 • Kjøre berg-og-dal-bane
 • Å oppdage ei musikkgruppe med fantastisk musikk
 • Å legge seg etter man har hatt en utrolig lang dag, i nyvaskete sengklær, og kjenne hodet synke ned i puta, og søvnen overtar så snart du har lukket øynene

 Denne deiligheten her ville jeg også lagt til på lista, og gode lange klemmer.

Baby, love is wicked

Endelig ferdig med eksamen, og nå kan jeg slappe av resten av dagen, catche up med litt tv-serier og søvn. Musikken durer inne hos naboen, og det er veldig deilig å ligge å slappe av i senga og høre musikken gjennom veggen.Vanessa


Busy, busy

Tirsdag: EKSAMEN
Onsdag: Forelesning, Kjøretime
Torsdag: Forelesning, Se på leilighet
Fredag: Forelesning
Lørdag: Stå i stand, reise til Hønefoss
Søndag: Dra tilbake til Lillehammer
Mandag: Forelesning, kjøretime, tilbake til Hønefoss
Tirsdag: Kjøretime, tilbake til Lillehammer
Onsdag: Forelesning,
Torsdag: Forelesning, dra til Oslo
Fredag: Harry Potter-premiære
Lørdag: Dra til Hønefoss
Søndag: Bursdagsfeiring, dra til Lillehammer

Et par hektiske uker foran meg!

Utmattet allerede, eksamen i morgen, wish me luck!

Right back where we started from

Denne søndags morgenen blir tilbragt i senga, med weheartit og The O.C. Snart skal jeg opp og lage litt frokost og fortsette med eksamenslesing. Eksamen er på tirsdag, så noe jeg ser veldig frem til nå er onsdag.


weheartit

Wish me luck!

Hver gang en stjerne faller...

... håper jeg drømmen blir sann
Jeg kniper øynene sammen,
og ønsker så hardt jeg kan
- Terje Formoe


// weheartit //

What would you wish for if you had one chance?

That's what friends are for

Snakket lenge med bestevenninna på telefon i dag, og fy som jeg savner henne. Men hun er over 10 timer unna med bil, så en litt lang tur. Det var deilig å kunne pøse ut alle tankene mine til henne. Har veldig mye å tenke på for tiden så det er godt å kunne snakke med noen som kjenner meg ut og inn, og vet hvordan jeg tenker og føler. Jeg savner, savner, savner henne masse.Tumblr

Halloween-shopping

I dag har jeg hatt forelesning, lunchet med noen av kpl-jentene, lest litt på lesesalen og møtt Ariel og Grethe for en lookout for halloween-kostymer, det endte med at vi alle fant ut sånn nogen lunde hva vi skal ha på oss. Så nå mangler vi bare fake blod og masse hårspray. Jeg har også kjøpt meg et gedigent speil på en bruktbutikk her i Lillehammer som heter Ting og tøy. Også et par vhs-filmer, elsker magien jeg føler ved å sette en vhs-kasett inn i spilleren. Føler meg som et barn igjen... Et finfint rom, bilde fra tumblr

Nå skal jeg legge meg, skal opp i morgen og jobbe mer med programdesign

 

coco

Sitter og koser meg med hjemmelaget kakao og boller med syltetøy sammen med Sara. Etterpå blir det eksamenslesing!

Bilde: weheartit

sju alternativer

Sånn jeg ser det har jeg seks, nei sju alternativer for hva jeg skal gjøre neste år. Jeg går ettårsstudium og fremtiden ligger veldig høyt på lista som bekymrer meg for tiden. Men jeg må bare vurdere alle disse alternativene nøye og se hva jeg gjør!

 1. Søke om å fortsette det studiet jeg går
 2. Søke et annet studie her i Lillehammer
 3. Søke et annet studie et helt annet sted
 4. Søke utdanning i utlandet
 5. Militæret
 6. Friår/ jobbeår
 7. Folkehøgskoletumblr

today

Sitter nesten klar med skoene på, om noen minutter skal jeg ned på skolen for å jobbe med kulturnatt, og designe mer program. Foreløpig i dag har jeg stått opp tidlig og gått lang tur og snakket med mamma på telefon. Resten av dagen er planen møte kl 11 til vi blir ferdige. Så skal jeg vie resten av dagen til eksamenslesing.


bilde fra marebearr sin tumblr

Thinking of youSleep

Får ikke sove, jeg har alt for mange tanker som kverner rundt i hodet mitt. Har masse nerver og angst samlet i et virvar i hodet mitt.

Eksamens-har-nesten-ikke-lest-noen-ting-angst,
hvor-skal-jeg-bo-etter-jul-angst,
oppkjørings-tenk-om-jeg-stryker-angst,
kulturnatt-må-bli-ferdig-i-tide-angst,
får-ikke-sove-angst,
jeg-har-vært-syk-veldig-lenge-nå-angst,
hva-skal-jeg-gjøre-neste-år-angst,

Listen kunne blitt mye lenger, men dette er de som kommer først opp, og kanskje de som plager meg mest. Men merker at det er litt høstdepresjonen som prater. Bortsett fra det med eksamen, jeg har virkelig ikke lest nok, men jeg skal stå opp tidlig og gå til lesesalen sammen med Sara i morgen tidlig. Om jeg bare får sove...

Bildekilde: weheartit

 

vhs

 

Har fått dratt den syke rumpa mi hjem, og skal si det er deilig å være på mitt eget rom og sove i min egen seng igjen. Broren min har vært og stjelt parabolmottageren min og i prosessen dratt ut alle ledninger. Det eneste som ennå er tilkoblet er vhs-spilleren. Hadde glemt hvor koselig vhs er. Det jeg forbinder mest med vhs er disney, så har hatt det koselig et par dager med gode gamle disney-klassike <3


 

i morgen

får ikke satt inn bilder så dagens innlegg kommer i morgen

Mama I'm coming home (I think)

Ok, så planen er å dra hjem, problemet er bare at jeg ikke vet om jeg vil. Men jeg har nettopp ringt pappa og bedt han om å hente meg på bussholdeplassen om 5 timer. Jeg føler meg utslitt, og ettersom friheten av å bo alene gjør at det ikke er noen som ber meg om å gjøre ting, som å passe på døgnrytmen min, er det noe jeg forsømmer. Jeg vet ikke burde, men det gjør jeg.


Omtrent sånn føler jeg det nå, men jeg skal hjem til boblen

Men jeg tror det er en god idé og reise hjem, sove, slappe av, min egen seng, slippe å vaske opp eller lage middag, lese på eksamen, være med mamma og pappa, snakke med broren min, prøve å endelig få ryddet rommet mitt der og lurt pappa til å vaske klærne mine.

 

 

Forbidden

Burde egentlig sove, men velter meg i stedet i forbudt kjærlighet på youtube. Thats the hangoverlife


lelove

Hangover-sunday

Dagen i dag er tilbragt med hangover og menssmerter, og senga har vært mitt tilfluktsted mesteparten av dagen. Ble veldig glad da hybelnabo Sara kom hjem, da flyttet vi campingen over til hennes rom og fortsatte vårt sex and the city-maraton fra forrige uke.


Fra tumblr

Omtrent sånn har jeg følt meg i dag, bare mer crap og mer ensom

A cold shower

Nettopp stått opp og varmvannet her funker tydeligvis ikke for det var den kaldeste dusjen på lenge! Nå skal jeg spise frokost og gjøre meg klar til å dra til byen og handle.huskerikkebildekilde

Sex and the City-night tonight

Dagen i dag er gått med til møter, forelesning, og eksamenslesing med noen klassevenninner. Etter litt jobbing her hjemme, ble det wraps og sex and the city-kveld med Sara for å roe eksamensnervene. I morgen må jeg prøve på nytt å komme meg gjennom kompendiumet før jeg skal møte tanta mi til middag. Jeg må også rydde hybelen før hun kommer for å se, ikke så veldig gøy med besøk når det er så rotete som nå. Hehe.Bilde: google

 

Natta

waiting, waiting,

Jeg har nettopp sendt en mail, og helt ærlig, jeg har lyst til å ringe og vekke vedkommende bare for å høre reaksjonen med en gang. Magen min kribler litt ved tanken på å høre hva personen syns, det er noe jeg personlig er kjempefornøyd med, og håper at det ikke bare er jeg som syns det er bra.

 


Bilde fra Weheartit.com

 

 

Første skoledag i går

I går var første skoledag! Dagen startet med en laaang åpningssermoni, deretter finne klassen sin og ha et informasjonsmøte for hele avdelingen før klassen gikk til lunch også enda et møte. Deretter hadde vi omvisning rundt på skolen. Etter omvisningen var ferdig gikk vi hjem, og venninne Marielle ble med hjem til oss. Der fikk vi pratet litt og spist før vi dro avsted til vors sammen med hver vår klasse.Foto: Finn Olsen
Lillehammer by, bilde et stykke unna konserten


Etterpå var vi på konsert med tre forskjellige band. Etter konserten var det mulig å fortsette festen, men Sara og jeg dro hjem til hybelen under det siste bandet. Da var det i grunnen mest deilig å komme seg hjem, få på oss noen varme klær og koke kakao før vi la oss.

Men nå må jeg stikke på et informasjonsmøte

Off we go

Nå er jeg tilbake fra omvisning sammen med den nye "samboeren" min, Sara, i rommet ved siden av. Sara og jeg gikk ned til skolen for å bli med på omvisning og ordne med studentkort. Det er så uvant å skulle begynne på ny skole men nå gleder jeg meg litt til å orientere meg i koridorene der fremover. På tross av hjemmelengsel...Bilde fra hybelen, første besøket

Men nå skal jeg snart dra en tur til sentrum sammen med Sara for å kjøpe noen greier og se oss rundt. Ikke helt sikker på når vi skal dra, men det er ikke så lenge til...

-Nina

Flytte hjemmefra!

I går flyttet jeg hjemmefra og inn i hybelen min. Det var helt forferdelig å si hade til mamma og pappa da de dro fra meg på kvelden. Siden de to andre jeg bor med ikke hadde kommet ennå, hadde jeg hele hybelen for meg selv. Det var mest trist og ensomt.Bilde fra filmen om forlatelse

Nå skal jeg snart på nok en omvisning på skolen, som begynner i morgen. Hun ene jeg skal bo med dukket nettopp opp og driver og flytter inn nå. For øyeblikket angrer jeg på at jeg valgte å flytte hjemmefra for å studere to timer unna, i steden for å studere i Hønefoss. Men det går nok bra når jeg kommer i tur og blir kjent med noen.

Ensom klem fra meg

VIRUSS

Nå skal AM og jeg straks dra å se på russerevyen. Gleder meg til å se alle venner og medruss i kveld. Først skal vi ut og spise med jentene før vi avslutter med en filmkveld etter revyen..
Bilde fra revyplakaten

Utdanningsmesse

I morgen skal vi til Lillestrøm på utdanningsmessa, jeg både gleder og gruer meg. Det kommer til å bli litt skummelt at det er fremtiden min jeg skal dra og besøke. Vi var der i fjor også, men da virket det så langt, langt unna, men nå er det ikke lenge igjen. I fjor holdt jeg på å ødelegge ryggen min med alle flyersene og brosjyrene og alt det de ga meg, i år skal jeg prøve å ikke ta imot absolutt alt folk vil gi meg, ettersom jeg må på jobb etter at jeg har vært der.Bilde fra msn.no

Anbefaler folk å dra dit

Vil du hjelpe barna på Haiti?

Hvis du vil hjelpe barna fra jordskjelvkatastrofen på Haiti kan du trykke på bildet nedenfor og donere et beløp til Unicefs støtte til barnDu kan også hjelpe ved å poste bildet ovenfor og legge ut denne linken


Her er en liste over hva din støtte kan gjøre:


UNICEF gjør alt for å støtte barna og deres familier slik at de får den hjelp de behøver, og har rett til.


Så langt rekker pengene:

223 kr rekker til 5000 vannrensetabletter som gir barn trygt vann.

350 kr rekker til 45 pakker høyenergikjeks, kjeksen er spesielt utviklet for å gi barn i katastrofer tilpasset energitilskudd.

484 kr rekker til vann og hygienesett til 5 familier. Settene inneholder vannbeholdere, bøtter, såpe og vannrensetabletter.

510 kr rekker til 20 ulltepper.

1694 kr rekker til en 'skole i en boks' som innholder skolemateriell til en lærer og 80 elever

2600 kr rekker til utstyr til helsetjenester i 3 måneder for 1000 mennesker som lever i katastrofer.

3887 kr rekker til et stort telt (24 m2).

Changes and choices

Noen ganger skulle jeg ønske tiden kunne stå stille, enn bare for en liten stund. Jeg merker forandringer i luften, de sniker seg innpå meg, jeg har aldri vært en person som er så veldig glad i forandringer, store eller små. Nå kjenner jeg fremtiden trenge seg på meg, forandringer er nødt til å skje enten jeg vil det eller ikke. Jeg er nødt til å ta noen valg, store valg, uansett hvor hardt jeg syns det er, og hvor mye jeg har lyst til å gjemme meg under den kjente, trygge varmen fra dyna mi, kan jeg ikke gjøre det. Det eneste jeg kan gjøre er å være forberedt på at fremtiden kommer, sånn er det. Forhåpentligvis bringer den gode ting, som sier at jeg har gjort de riktige valgene og at forandringene kanskje er på tide, selv om det ikke føles sånn.Bilde: Fra "Om Forlatelse" google

Kanskje vi kan dra tilbake?

Jeg kjenner skoleviljen min kommer sakte men sikkert krypende tilbake til meg. Det siste halvåret har jeg vært veldig skolelei, og kjenner at det har preget meg. Det er i grunn dumt at det er nå, siste året av videregående jeg har slitt med det. For jeg vet jeg har gitt dårligere prestasjoner enn det jeg er kapabel til, selv om jeg fortsatt får bra karakterer. Det har vært et tungt halvår på flere plan. Men nå er det et nytt år og snart en ny termin så jeg får bare fortsette og lokke skolelysten tilbake.

De siste dagene har jeg tenkt veldig mye tilbake, på hvordan jeg var som person før og hvordan jeg har forandret meg siden ungdomsskolen. Noe av det jeg har tenkt mye på er hvordan jeg forandrer arbeidsmåter hvert år, på godt og vondt. Noen ting skulle jeg ønske jeg ikke slutta med og noen ting skjønner jeg ikke hvorfor jeg gjorde. Men sånn er det vel rett og slett alltid.Bilde fra lelove

"And they lived happely ever after"

Noen ganger skulle jeg ønske at livet var som slutten av en romantisk komedie. At jeg bare kunne spole over alt dramaet og hoppe rett til slutten hvor alt order seg "and they live happely ever after". Men det er en grunn til at filmene slutter akkurat der. Jeg er ingen kyniker, det er ikke det. Tro meg, jeg elsker romantiske filmer, men i virkeligheten fader alt bare ikke ut når ting blir bra og rulleteksten kommer.

Har mye å tenke på for tiden, derfor hadde det vært fint om ting i det minste ligna litt på film eller bøker og ting på magisk vis ordnet seg av seg selv.
bilde fra thumbler

Min egen Jante-lov

Hodepinen verker som bare f***, men kvalmen har heldigvis lagt seg litt. Jeg har ikke hatt noe tegn på å bli dårlig før i dag, men plutselig begynte det bare helt i løse lufta. Jeg har en stor prøve i morgen som vil avgjøre karakteren min i religion, men jeg klarer ikke lese noenting, for hodet er helt svart og tomt. Jeg stresser kanskje mer enn nødvendig, men det er ganske viktig for meg å få gode karakterer. Jeg er en ekstremt pliktoppfyllende person, og jeg har ekstremt strenge krav til meg selv. Veldig få vet dette om meg, men de strenge kravene holder meg gående. Det er som en egen Jantelov i hodet mitt, og denne loven blir ikke fornøyd før jeg har gjort det bra, og det er ikke sikkert den er glad da heller. Selv om jeg burde være stolt over egne prestasjoner.
Bilde fra lelove maybe, can't rememberNå skal jeg tvinge meg selv til å lese litt mer

Hvil i fred Regine Stokke

Regine Stokke måte i dag desverre tape livet sitt til kreften. Jeg har lest bloggen hennes noen måneder nå, og det gjør meg veldig vondt at hun nå er borte. Jeg kjenner henne bare ved å lese bloggen hennes, men jeg føler ekstremt med familien og de nærmeste. Hun har vært veldig dårlig de siste dagene, og i dag sovnet hun stille inn. Jeg gråter for denne modige og sterke jenta, og hennes nære og kjære.


regine stokke

Bildet tatt rett før hun fikk diagnosen kreft.. Bildet er lånt fra Regines blogg

Hvil i fred Regine, jeg tenner lys for deg
hits