januar 2009

31.jan.2009

Jeg betemte meg for å bli hjemme i går, sånn at jeg var hjemme når mamma kom hjem (fra egypt), så det ble til at jeg la meg rundt halv 3, siden flyet til mamma var litt forsinka.

hun hadde med seg gaver blant annet en minipyramine, et skarabékjede (er det sånn det skrives?)

p1310100

Det er i hvert fall sånn den ser ut :)

I dag rullet jeg ut av senga rundt halv 11, krangla litt med mamma & pappa om hvilken buss jeg skulle ta, dusja, spiste og dro til byen for å ta bussen til A.M. Vi har vært ute og tatt messe bilder og nå sitter vi å redigerer dem på photoshop og hører på musikk.


Snart skal jeg hjem, så jeg må ut i kulda for å gå til bussterminalen.
310109 nina p besk 027

Dette bildet har A.M tatt og sånn så det ut ute i stad nå vi var ute og tok bilder.

Blogges ;)

Almost lover

Nå har vi storefri og jeg sitter sammen med A.M og hører på Almost Lover fra Twilight, sangen gir meg en litt god, men rar, rolig følelse og jeg kjenner at det snart er helg. Det kommer til å bli en lekse-sove-helg antagelig siden jeg har vært lat og ikke giddet å gjort så mye denne uka.

bearhugby1232403931

bildet fant jeg på noen andres blogg

Det viste seg at jeg ikke hadde trengt å grue meg til spansk-muntlig-greia. det gikk faktisk kjempebra. Resten av timen så vi en rar, ekkel, skrekkfilm på spansk. Så jeg tok heller opp pc'n og snakka med L på msn, mens jeg redigerte et bilde på photoshop. kunne lagt det ut, men pc'n bestemte seg for å restarte sånn at den sletta det.

men må gå, for nå kom læreren

Looking like a rockstar?

Lenge siden jeg har skrevet her nå, i hvert fall føles det veldig lenge. Nå sitter jeg å ser på Criminal Minds og gruer meg til spansken i morgen. vi skal fortelle hva en tekst handlet om, vi har jo lov til å ha notater, men de er nødt til å være på norsk, men jeg har likevel lurt noen spanske ord inn der.

jeg har lyst til klippe meg snart, er dritt lei den lange luggen, men aner ikke hva jeg skal gjøre. I går brukte jeg et sånt middel som er bra for hårrøttene, da blir håret enormt fluffa, og siden jeg for en gangs skyld hadde rettet håret mitt på morgenen fikk jeg skikkelig Rockstar look i hvert fall håret mitt :P

i198014389485543

Bildet fant jeg på google tror jeg, bare elsker cinderellalooken

Neste torsdag skal jeg ha min første kjøretime også, jeg gruer meg litt (les: veldig mye) jeg skal ha den på ettermiddagen, ja du leste riktig, ettermiddagen, når det er masse trafikk. jeg vet jeg antagelig ikke skal begynne rett i byen, but still.

Og så kommer noe jeg faktisk gleder meg til (siden jeg bare har skrevet om ting jeg gruer meg til i dette innlegget) og det er at mamma kommer tilbake, hun dro til Egypt forrige fredag. Heldiggrisen. Og hun kommer hjem i morgen.


737236hurghadahurghada

hurghada01

Begge bildene er fra turiststeder på google


Men for øyeblikket har jeg ikke mer å blogge om

So Goodnight All Bloggers

Hola y adios

Nå sitter jeg og jobber med det enorme lasset spansklekser jeg har til i morgen. Jeg har funnet ut at det er veldig mange ord på P jeg ikke kan (på spansk altså), siden det er det jeg sitter å slår opp mest. Jeg begynner å bli sliten og lei spansk og jeg ønsker meg sommer og sol.

londonrdyr17mai2006 149
Dette bilde tok jeg sommeren for noen år siden, en gang jeg var skikkelig glad, det var sommer og det var den eneste skyen på himmlen

I tillegg holder vi på med egentrening i gym, så jeg er antagelig nødt til å torturere meg selv med litt styrketrening, siden det er 30% av karakteren.

Når jeg først snakker (skriver) om prosent, smakte jeg den nye 100% appelsinjuicen i dag. Den er dyr, men god. Jeg hadde så lyst til å smake på den siden det er så enormt mange som sier den er god


Følt meg kunstnerisk i dag!

I hvert fall de fire siste timene (2 økter) vi hadde, jeg følte jeg meg kunstnerisk. Vi driver nemlig å tegner menneskekroppen i kunsttimene for tida, nettopp ferdig med kaligrafi.

Så hele klassen sto/satt i en slags sirkel med staffeli foran seg, mens en stod modell og de andre tegna, med kritt. Det er skikkelig vanskelig. Jeg vet ikke hva det er, men med krittet i hånda og et staffeli foran føler jeg meg kunstnerisk (helt til jeg ser resultatet :P).


Jeg fant ikke noe bra bilde på det her, og tegningene mine ligger på skolen, så kanskje jeg legger inn bilde en annen gang.

i334184878519776

Aner ikke hvor jeg fant det her, men syns det er skikkelig kult.

Utdanningsmesse i Lillestrøm

I dag har klassen vært på utdanningsmesse på Lillestrøm, så armer og skuldre verker etter bæringen av alt jeg fikk. Siden jeg ikke vet hva jeg skal når jeg blir "stor" har jeg med litt brosjyrer fra overalt. Jeg tror jeg har bestemt meg for å gå et år på folkehøyskole etter videregående. Noen ganger føles det som om jeg er alene i verden om å ikke vite hva jeg vil bli. Men jeg tror det var en del forvirra på messa, eller som ble forvirra.

Etter hvert gikk jeg sammen med Helle rundt omkring for å se etter gratisting:) Så i dag har jeg fått meg masse godteri, nytt penal, en vannflaske(?) og masse penner. Hehe kjekt å ha

Det er en stund siden jeg skrev sist, men siden sist har jeg smålig druknet i gjøre-ferdig-før-terminslutt-lekser, vært i begravelse til tanta mi og vært sjuk.


Nå skal jeg egentlig gjøre geografioppgaver, men det er så sinnsykt kjedelig, så jeg blogger litt istedenfor. Etterpå skal jeg se på Gossip Girl, Ugly Betty og CSI: New York føler meg litt som tv-nerd akkurat nå, men det er på onsdager alt går for øyeblikket, så er nesten nødt. Litt Adicted.

gossipgirl

Bildet fra google

Kakao etter en lang dag

Det var fælt å stå opp i dag, hadde bare lyst til å krype under dyna igjen. Tirsdager er alltid lange dager, slutter ikke på skolen før halv 4. Heldigvis kjørte venninna til mamma meg opp til veien så jeg slapp å gå.
A.M. og jeg hadde fremføring i historie, som de eneste i hele klassen som faktisk var ferdige. Det var passe flaut! i tillegg hadde jeg en mobil som sto på lydløs i lomma som lå å ringte og A.M. hadde latteranfall. Men det gikk i alle fall bra. vi hadde gym i de siste to timene, så det er digg bare å dra rett hjem å dusje og slippe de fæle dusjene på skolen. Så når jeg kom hjem var jeg alene hjemme, så jeg stupte rett i dusjen, tente opp i ovnen og lagde middag til meg selv. Det var digg å være alene i huset til en forandring, jeg syns det alltid er noen her, spesielt siden mamma er sjukemeldt og greier. Så jeg satt med tallerknen på fanget og så en del av en romantisk komedie på canal+ som var skikkelig søt (og litt småsyk)

nå sitter jeg foran pc'n med en kopp kakao og legger til sanger på den gamle mp3-spilleren min som har vært borte en GOD stund.

bilde5 001

bilde5 002

Jeg skulle vel egentlig gjort litt spansk til i morgen, men jeg tror kanskje jeg heller faller for fristelsen ved å følge det som står på koppen min og se en film. Også står jeg fast i et tv dilemma etterpå. Skal jeg se frustrerte fruer eller CSI Miami?

Vel vel Adios Amigos

Ny header

Nå har jeg endelig fått laga en vinterheader. Jeg hadde egentlig lagd en juleheader, men jeg fant ut da jeg lagde den at det var litt seint å legge ut headeren med julekuler på :P Så nå har jeg fått lagd en ny

Follow the yellow brick road

Nå har jeg nettopp ligget under to dyner, med masse puter, spist frokost og sett på "Trollmannen fra Oz" som gikk på tv. Den filmen er så utrolig søt. Og den er faktisk veldig bra laget siden den ble laget i 1939 (sto på teksten), og det er spesielt kostymene jeg syns er søte...

1158577625348161
Bildet fra google :)

Men jeg var nødt til å forlate dyneparadiset mitt til fordel for å jobbe med et foredrag jeg skal ha sammen med A.M på tirsdag. Lærerne våre er nemlig så snille (not) at de gir oss lekser i juleferien. Så vi er nødt til å jobbe med et foredrag om en mongolsk keiser

Min første begravelse kommer snart

Jeg har nettopp fått vite at tanta mi er død. Hun hadde kreft som har spredt seg ut til skjelettet. Så vi visste alle at denne dagen måtte komme, selv om vi hadde håpet at den ikke skulle komme så fort. Så nå sitter jeg på rommet mitt, ser opp på månen og gråter for meg selv. Jeg orket ikke å sitte nede sammen med de andre lenger. Jeg fikk vite at hun sovnet stille inn mens fetter?n min holdt henne i hånda. Dette kommer til å bli min første begravelse og jeg gruer meg. Jeg har aldri hatt noe tett bånd til tanta mi, men hun er en av fadderne mine. Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel hun er, men hun var en bestemor. Jeg syns skikkelig synd på hennes nærmeste som mannen hennes, barna, barnebarna, søsknene og bestemor. Jeg syns synd på alle egentlig. Snart får jeg også ovenattingsbesøk av Linn, som vi planla for flere dager siden fordi det var lenge siden og at foreldrene hennes skal bort. Så

det føles litt rart.
 
svarthvittmne copy
hits