januar 2010

VIRUSS

Nå skal AM og jeg straks dra å se på russerevyen. Gleder meg til å se alle venner og medruss i kveld. Først skal vi ut og spise med jentene før vi avslutter med en filmkveld etter revyen..
Bilde fra revyplakaten

Utdanningsmesse

I morgen skal vi til Lillestrøm på utdanningsmessa, jeg både gleder og gruer meg. Det kommer til å bli litt skummelt at det er fremtiden min jeg skal dra og besøke. Vi var der i fjor også, men da virket det så langt, langt unna, men nå er det ikke lenge igjen. I fjor holdt jeg på å ødelegge ryggen min med alle flyersene og brosjyrene og alt det de ga meg, i år skal jeg prøve å ikke ta imot absolutt alt folk vil gi meg, ettersom jeg må på jobb etter at jeg har vært der.Bilde fra msn.no

Anbefaler folk å dra dit

Vil du hjelpe barna på Haiti?

Hvis du vil hjelpe barna fra jordskjelvkatastrofen på Haiti kan du trykke på bildet nedenfor og donere et beløp til Unicefs støtte til barnDu kan også hjelpe ved å poste bildet ovenfor og legge ut denne linken


Her er en liste over hva din støtte kan gjøre:


UNICEF gjør alt for å støtte barna og deres familier slik at de får den hjelp de behøver, og har rett til.


Så langt rekker pengene:

223 kr rekker til 5000 vannrensetabletter som gir barn trygt vann.

350 kr rekker til 45 pakker høyenergikjeks, kjeksen er spesielt utviklet for å gi barn i katastrofer tilpasset energitilskudd.

484 kr rekker til vann og hygienesett til 5 familier. Settene inneholder vannbeholdere, bøtter, såpe og vannrensetabletter.

510 kr rekker til 20 ulltepper.

1694 kr rekker til en 'skole i en boks' som innholder skolemateriell til en lærer og 80 elever

2600 kr rekker til utstyr til helsetjenester i 3 måneder for 1000 mennesker som lever i katastrofer.

3887 kr rekker til et stort telt (24 m2).

Changes and choices

Noen ganger skulle jeg ønske tiden kunne stå stille, enn bare for en liten stund. Jeg merker forandringer i luften, de sniker seg innpå meg, jeg har aldri vært en person som er så veldig glad i forandringer, store eller små. Nå kjenner jeg fremtiden trenge seg på meg, forandringer er nødt til å skje enten jeg vil det eller ikke. Jeg er nødt til å ta noen valg, store valg, uansett hvor hardt jeg syns det er, og hvor mye jeg har lyst til å gjemme meg under den kjente, trygge varmen fra dyna mi, kan jeg ikke gjøre det. Det eneste jeg kan gjøre er å være forberedt på at fremtiden kommer, sånn er det. Forhåpentligvis bringer den gode ting, som sier at jeg har gjort de riktige valgene og at forandringene kanskje er på tide, selv om det ikke føles sånn.Bilde: Fra "Om Forlatelse" google

Kanskje vi kan dra tilbake?

Jeg kjenner skoleviljen min kommer sakte men sikkert krypende tilbake til meg. Det siste halvåret har jeg vært veldig skolelei, og kjenner at det har preget meg. Det er i grunn dumt at det er nå, siste året av videregående jeg har slitt med det. For jeg vet jeg har gitt dårligere prestasjoner enn det jeg er kapabel til, selv om jeg fortsatt får bra karakterer. Det har vært et tungt halvår på flere plan. Men nå er det et nytt år og snart en ny termin så jeg får bare fortsette og lokke skolelysten tilbake.

De siste dagene har jeg tenkt veldig mye tilbake, på hvordan jeg var som person før og hvordan jeg har forandret meg siden ungdomsskolen. Noe av det jeg har tenkt mye på er hvordan jeg forandrer arbeidsmåter hvert år, på godt og vondt. Noen ting skulle jeg ønske jeg ikke slutta med og noen ting skjønner jeg ikke hvorfor jeg gjorde. Men sånn er det vel rett og slett alltid.Bilde fra lelove

"And they lived happely ever after"

Noen ganger skulle jeg ønske at livet var som slutten av en romantisk komedie. At jeg bare kunne spole over alt dramaet og hoppe rett til slutten hvor alt order seg "and they live happely ever after". Men det er en grunn til at filmene slutter akkurat der. Jeg er ingen kyniker, det er ikke det. Tro meg, jeg elsker romantiske filmer, men i virkeligheten fader alt bare ikke ut når ting blir bra og rulleteksten kommer.

Har mye å tenke på for tiden, derfor hadde det vært fint om ting i det minste ligna litt på film eller bøker og ting på magisk vis ordnet seg av seg selv.
bilde fra thumbler
hits