januar 2012

syyyyk

Tenkte egentlig jeg skulle blogge tidligere i uka, ettersom vi har startet med ny termin og nye fag. Men etter Back to School-festen på torsdag har både naboen og jeg ligget helt utslått og vært syke. Så vi har pakket oss inn i hauger og lass med puter, dyner og tepper som jeg har på rommet mitt. Innimellom all sykdommen har helga bestått i jentekveld med hjemmelaget pizza og film hos Heidi, Grey's Anatomy og litt html og css-koding som lekser til Webdesign-forelesningene. Jeg har også brukt litt tid til å sutre til Osloboy om at jeg er syk, det får han tåle :P

 


Lei av å være syk og svak og konstant kvalm, gleder meg til å bli frisk igjen!

I tried counting sheeps

Fikk ikke sove før rundt klokken 6 i dag tidlig, så jeg gruer meg litt til å kjenne hvor ødelagt jeg kommer til å være i løpet av dagen. Heldigvis hadde jeg Osloboy som også var våken, som holdt meg med selskap via mobilen. I dag skal jeg til fysio og møte Mari i byen for litt shopping.

  

Nyttårsforsetter 2012

♥ Trene

♥ Bli flinkere til å si nei

♥ Mer "meg-tid"

♥ Få nye venner

♥ Beholde de gamle

♥ Smile

♥ Være mer spontan

♥ Reise mer

♥ Få bra karakterer

♥ Være sunnere

♥ Ha en bra sommer

♥ Være forelsket

♥ Bli flinkere til å gi komplimenter

 
Oppsummering 2011 del 2

Juli

Tok et lite hjemmekontor og ordnet med selv med visning på hybel, jobbintervju og fiksing av småting som måtte fikses. Jeg hadde et bra jobbintervju og dro til Sandefjord for å besøke Linn-bestis. Det ble et veldig koselig besøk i hvalbyen og jeg gleder meg til å dra dit igjen. Siste dag av oppholdet fikk jeg jobb, et par dager senere hybel, og en uke etter begynte jeg i jobb, hvor jeg traff det som skulle bli Olsoboy. Jeg dro på en kjempetur til København med mamma og kom tilbake til et land i sorg. Alt var trist og det var tungt å jobbe de neste dagene.

 

August

Jeg jobbet så lenge jeg kunne før jeg skulle flytte til Gjøvik. Jeg begynte å forelske meg og det ble mye tyngre å dra enn jeg hadde trodd. Men etter en fin sommer med venner, jobbing, gutt, og avslapning var det på tide å starte opp med skole igjen. Jeg flyttet inn og forble i det store huset alene noen dager, rakk å ha et angstanfall eller tre, før jeg traff en gammel venninne og vi ble kjent med byen sammen, etter hvert flyttet også naboen inn og vi ble venner med en gang, og skulle helt tilfeldig begynne i samme klasse. Fadderuken begynte deretter med brask og bram og vi rakk ikke gjøre stort annet enn å løpe hjem og spise før vi måtte ut igjen.  Tanten min giftet seg også og det ble et nydelig bryllup.

 

September

Etter hvert fikk ting roet seg litt ned, det sluttet omsider å regne og sola tittet frem sammen med lysere dager og vi fikk komme oss ordentlig inn i rutiner. Vi dro på tivoli og hadde det veldig koselig. Vi fikk også kjenne på hvor intenst det ble med all matten vi hadde i år. Fikk også Osloboy på besøk for en helg, vi så masse på film, slappet av snakket og ble litt bedre kjent med hverandre og jeg tok han med på kafé og en liten omvisning i nærområdet. Helgen etter kom Marigullet mitt oppover og vi dro ut, hadde det gøy, snakket hele natten og gjenopplevde vår kjærlighet til Dagfinn Lyngbø. Naboen og jeg startet også prosjekt Sex and the City hvor vi begynte å se alle episodene fra starten av.

 

Oktober

Det ble høst og jeg hadde en fin-fin tur til Lillehammer. Det var også tid for trønderfest og Halloween. På trønderfesten ble det tennissokker, ruteskjorte og ingen slapp inn uten bart. På Halloween dro vi på før-vors hos Catrine kledte oss ut, sminket oss og spiste, samtidig som vi ble mye bedre kjent, deretter dro vi videre på vors, før vi dro ut på studenthuset. Kom på skolen dagen kl 8 dagen etter, en smule fyllesyk og ufrivillig. Generelt ble det en måned med litt fyll og mye kos. I slutten av måneden tok jeg turen inn til Tigerstaden for å sove hos Osloboy før jeg dro til København med klassen. Dette ble en veldig koselig tur, men fullt av en smule søvnmangel.

 

November

Heidi-Peidi fylte år og inviterte hele klassen på fest hjemme hos seg, dagen etter var det julebord og det ble en todagers for mange. Vi jobbet som helter for å få ferdig diverse prosjekter og det ble en måned med mye hardt arbeid. Etter lang planlegging og intensiv jobbing fikk jeg tatt en tur til Lillehammer igjen og gjorde et løfte til den ene naboen at jeg skulle kjøre han og fulle venner fra Lillehammer til Gjøvik i løpet av natta. Vi var litt uenige om klokkeslett og det endte med at jeg ikke kom hjem før kl 4 natt til torsdag.

 

Desember

Desember kom og ingen julemusikk før 1. desember-forbudet til naboen ga slipp og vi kunne endelig føle på den etterlengtede julestemningen. Vi så på tre forskjellige julekalendere hver dag, og brukte de som belønning mellom lesepauser. Jeg var hjemme sammen med Osloboy noen dager mellom eksamener og fikk tatt en tur til tannlegen før jeg ble 20 og alt ble dyrt. Tilbake i Gjøvik handlet vi julegaver til den store gullmedalje, og kredittkortet jeg har hatt et halvt år ble endelig tatt i bruk. Vi hadde tre eksamener, den ene verre enn den andre, men for hver eksamen vi tok jo nærmere kom vi jul og alle hjerter gledet seg. Siste eksamen kom, det ble ryddekappløp før jeg ble hentet hjem til familie og venner. Hadde en fantastisk jentekveld med gamle venner og pakkeutbytting. Julaften kom og huset var stapp fullt av pakker og julelukter. Dro på kirkegården med pappa, før det ble Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen og etter hvert som vi fikk pyntet oss ble huset fullt av familie. Deler av Romjula foregikk uten strøm ettersom Dagmar herjet for fullt, også på østlandet. Jeg ble 20, endelig og noen dager senere ble det nyttårsaften og det ble en kjempemorsom fest hjemme hos Kjersti før vi ringte det nye året inn.

Oppsummering 2011 del 1

Januar

I januar flyttet jeg offisielt inn i ny hybel, og bodde plutselig helt alene. Med nye lufter rare lyder og litt søvnproblemer. Jeg ble mye bedre kjent med min nye nabo og etter at måneden var ferdig var vi allerede blitt bestevenninner. Ble litt fyll og kaving og jeg ble en regular og ikke bare en special guest i venninnegjengen der oppe. Jeg meldte meg også inn på Spenst og fikk en kickstart på det nye året med trening så ofte jeg hadde mulighet. Prøvde mye nytt som boksing, pilates, yoga osv.

 

Februar

Jeg dro på klassetur til Oslo og bondet mer med klassen min, sov hos tanten min og hadde det koselig selv om jeg egentlig ikke hadde lyst til å dra. Det ble en måned med mye tenking og lesing og jeg prøvde sterkt å finne ut hva jeg ville fremover, hva jeg skulle gjøre etter sommerferien og en million studiebrosyrer dumpet ned i postkassen min til en hver tid.

 

Mars

Mars ble en tung måned med mye skolejobbing, hadde to eksamener i det samme fæle faget, og hjemmeeksamen var en helvetesuke. Innimellom venner og skolejobbing hadde jeg så mange kjøretimer som mulig og fikk overlykkelig lappen på mammas bursdag den 31. mars, hvilket var den beste overraskelsesgaven hun kunne få! Paradise Hotel begynte også ny sesong på skjermen og Ellinor og jeg gjorde en greie av å se den sammen og satt timevis og delte alle tankene vi hadde på hjertet hver kveld mens vi hadde det på i bakgrunnen.

 

April

Jeg endte endelig opp med å søke på diverse linjer på diverse skoler, og gjorde mange tøffe valg ut av det. Jeg hadde også påskeferie og fikk endelig sett den gamle venninnegjengen ordentlig samlet igjen og tok den første kjøreturen alene! Jeg jobbet også som en liten helt med Amandusfestivalen og bodde på kinoen i nesten en uke.

 

Mai

Mai ble kanskje den beste måneden jeg har hatt hele året den gikk med til økonomi og regnskapsstudier (ikke fullt så gøy), grilling, venner, sol og sommeren begynte for full sving. Vi danset og sang oss gjennom alt som var tøft og vanskelig. Jeg hadde siste eksamen 31. mai og var offisielt ferdig som student i Lillehammer.

 

Juni

Selv om jeg var ferdig på skolen ble jeg likevel en uke ekstra i Lillehammer og tilbragte tiden med å rydde, pakke og være med venner. Jeg hadde også en uoffisiell eksamenstjeneste oppe, hvor jeg tilbudte meg å hjelpe til eller lage mat til de som ennå ikke var ferdig med sine eksamener. Den beryktede kiwi-vogna som alltid sto i korridoren i blokka vår fikk seg også en heisatur, da vi tok den med oss på tur og gikk en kilometer til Rema for å finne flytteesker. Jeg flyttet så hjem og hadde noen rolige uker, jeg drev med jobbsøking og fungerte som hjemmeværende vaskedame om dagene, men jeg koste meg med å slappe av for det.

 

hits