februar 2012

Hva er du redd for?

Jeg er hva man kanskje kan kalle heldig ettersom jeg ikke sliter med redsler for mørket eller for innsekter, trange rom osv. Men jeg blir redd jeg også, jeg er redd for..

  • Jeg er redd for å bli såret
  • Jeg er redd for at mennesker jeg liker, både som venner og noe mer, ikke skal like meg
  • Jeg er redd for å dø
  • Jeg er redd for å ikke oppleve ting
  • Jeg er redd for å miste mine nærmeste, kanskje spesielt mamma som allerede har gått gjennom så mye tøft de siste årene.
  • Jeg er redd for å miste meg selv
  • Jeg er redd for å åpne meg selv fullstendig
  • Jeg blir også litt redd for store truende menn, og tanken på å bli voldtatt

 

Det her er noen av tingne jeg er redd for, hva er du redd for?

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr

 

Bestevenninne på besøk i dag

I dag kommer bestevenninna på besøk, gleder meg masse til å se henne igjen! Tror ikke jeg har fått sett henne siden november, så i dag skal jeg endelig klemme henne igjen! Det er en liten del av hjertet mitt som kommer med bussen rundt klokken tre og det skal blir fint. Også får jeg endelig gitt henne julegaven sin. En smule senere enn planlagt, hehe. Så før hun kommer skal det vaskes og shines her, og planlegges litt. Jeg har også tenkt å bruke litt tid på å skrive, her blant annet. Ettersom jeg er så sjelden alene om dagen, føler jeg et behov for å gi meg selv så mye meg-tid som mulig når jeg kan gjøre det.
 


- Tumblr

 

 

Side by side

Fredager er fine dager for tiden. I dag dro vi på skolen halv 9, og jobbet med filmredigering noen timer. Før vi naboen og jeg satte fra oss ting hjemme og dro på shopping med Elise. Ikke mye shopping på blakke meg, men det blir kanskje et par fiiine turkise hæler om ikke så lenge. Stipend neste uke! Forelsket meg helt i skoene, og håper bare at de passer for jeg hadde ikke tid til å prøve. 

Nå ligger jeg foran pcen og slapper av med en halvsovende nabo ved siden av meg. Men snart er det slutt på hviletid og ut på middags jakt i butikken.

 

- Tumblr


God fredag folkens

hits