mars 2009

broken

En glassfigur jeg er veldig glad i knuste nettopp, den sto i en hylle også veltet noe jeg kom borti og rev den ned. Den landet først på skrivebordet mitt og jeg trodde den var sånn nogenlunde trygg før jeg ser den detter ned derfra også, før den hopper ned på gulvet. Og i løpet av den turen klarte den å miste, hodet, begge vingene (det er var en engel.) den ene hånda, det den holdt og noe jeg ikke helt vet hva er. Det er noe ordentlig dritt at den knuste og jeg vet ikke om det går ann å fikse den igjen. Jeg fikk den av tanta og onkelen min til jul i 2007, etter at tanta mi hadde gått en hel dag og træla og prøvd å finne noe jeg kunne like.

photographychildfloorsitfeetgirl8a9c4153be9e
Føler meg litt sånn akkurat nå, bildet er fra peacelovebellavita.blogspot.com

I tillegg er jeg sliten ettersom jeg har hatt heldags i norsk, om barokken i dag og jeg leser til 4-timers spansktentamen til i morra. Oh, joy.

Nå må jeg stikke tilbake til spansklesing
Adios

Sove snart :)

Jeg er døsliten etter å ha skrevet en 18-sidrs innlevering i gym, som jeg hovedsakelig har skrevet i dag. Jeg er så lat, jeg beynner alltid med oppgaver i siste lita, mamma kjefter hver gang. Og nå gleder jeg meg til å legge meg egentlig. Så det blir et ganske kort innlegg

20080429083438
bildet er fra peacelovebellavita.blogspot.com

Jeg gleder meg noe så enormt til sommern nå, mer enn noen gang før. Er det bare meg eller har alle det sånn? Jeg tror det er på grunn av at det har vært så mye snø i år.

Goodnight

døsig kveldsinnlegg

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag for mormora mi, hvor min lille kusine på 4 måneder har hatt hovedoppmerksomheten, logisk nok. Hun er bare så søt, med store øyne.

I bilen på vei hjem satte jeg mp3-spilleren min på mappa "sovesanger", så jeg satt der, sånn helt døsig. "Almost lover", fra twilight er en sånn fin sovesang ^^,

Og nå sitter jeg og ser på tvserie på youtube, mens jeg prøver å finne ut hva matteleksa er(for den glemte jeg å skrive opp) og planlegger å kanskje legge meg litt tidlig for en gangs skyld.

sovetrttsliten296437p
Bildet fra en artikkel på msn.no

PS. gratulerer med kvinnedagen alle medjenter:)
hits