mars 2012

My sweet sweet song- Tumblr

Water

You'll let me hold your hand

Hos Mari ble det valpekos og militærpakking, deretter hjem og spise før det ble tur til Gjøvik med bussen. Det er litt merkelig, jeg kvier meg alltid litt til å dra hjem når jeg er i Gjøvik og til å dra tilbake til Gjøvik når jeg er hjemme. Verst å dra tilbake. Tror kanskje det har noe med at jeg misliker den forandringen fra å ha noen faste rundt meg til å ikke ha det. Det går alltid helt fint etter en liten stund igjen. Hadde det faktisk sånn da jeg bodde i Lillehammer og, noen ganger såpass ille at jeg bare kastet fra meg saker før jeg dro videre til venninner, sånn at jeg slapp å være alene. For da jeg kom tilbake fra dem var alt fint igjen. 

 


Bilde er fra Tumblr, og de var så ufattelig søte at de måtte deles!

Stikker ut

Straks på tur ut døra for å kjøre opp til Mari og hilse på hundene og gå tur. Gleder meg, skal bli koselig å se Mari igjen! Nå har jeg også skrevet jobbsøknad og ordent cv, så jeg har en produktiv morgen :)

 

 

Goodiebag

Var så heldig at tanta mi kom med en en stor  fullstappet goodiebag til meg i går, den inneholdt blant annet hår- og kroppsprodukter, mange smykker, et blad, tre vesker, et par topper og en haug filmer (men filmene var til hele familien.) Jeg elsker det når tanta mi rydder og bestemmer seg for å være snill og dele med meg!  

 
Solen skinner

Hjemmeeksamen ble levert til slutt er 24 stressende timer i går, da den endelig var levert kunne jeg endelig puste lettet ut i noen minutter før jeg kastet meg rundt for å pakke. Jeg tok nemlig bussen hjem til mamma og pappa rett etter at eksamen var levert. Så nå sitter jeg hjemme i den deilige senga mi som gir verdens beste søvn, ser på solstrålene inn vinduet og skal straks dra og besøke min kjære mormor som hadde bursdag i går.

 


Tumblr

Ha en fin lørdag folkens :)

hits