april 2009

gossip girl

chuck1232034906

gossip girl :)

Skolestress

Nå sitter jeg og hører på Tir n'a noir, mens jeg driver og jobber med matteinnlevering. Har hatt spansktentamen i dag og i stad leverte jeg eksamensoppgave i geografi. Etterpå må jeg lese på historiehøring til i morgen. Kjenner på meg at det nærmer seg eksamener og alt maset rundt det.

Denne uken har jeg til og med program som gjelder skolen i helga. siden det er åpen skole på lørdag og to store innleveringer på søndag. Ingen av dem har jeg begynt på og jeg ser dagene forsvinne bak meg.

Det er i sånne øyeblikk når man står opp til ørene i stress, prøver, mas, og i tillegg opprettholde sosiallivet sitt at man ønsker seg tilbake til de enkle dagene da man var barn og trodde stress og problemer var å ikke kunne plystre eller knytte skolissene sine.
legger ved video av denne nydelige sangen, den gir meg så god stemning

er det mulig?

Det tok meg tre forsøk å logge på pc'n min, tre forsøk å logge på msn og to forsøk å logge på it's learning er det mulig?
blogg.no gikk heldigvis på første forsøk...

Nå sitter jeg på gulvet på det rotete rommet mitt med masse papirer, permer og bøker strødd rundt meg. Jeg har nemlig spansktentamen i morgen og fikk vite om det på fredag... Så det er litt stress, siden jeg ikke vet hva jeg skal forberede meg på, så jeg er nødt til å forberede meg på ALT.

26276751239975482810n400
Jessica Stam - husker ikke fra hvor

men nå er det middag, så vi blogges

Illusjon av sommer

Det er så digg å stå opp om morgenen, tasse barbeint ned trappa og kjenne sola komme igjennom vinduet. I dag var det en sånn morgen og jeg tenker med en gang på sommer, problemet er bare når jeg kommer ned og ser ut av vinduet også ser jeg snø... og med det er hele sommerfølelsen ødelagt

20080508071000

huskerikkehelthvorbildeterfra men det er i hvert fall sommer for meg:)

Confessions of a shopaholic

Dagen så langt har gått til soving, tv-titting og  vaske bil. Jeg fikk lov å rygge ut bilen, det var en skikkelig digg følelse når pappa kasta nøklene til meg å sa jeg kunne rygge ut. Noe jeg gjorde med glans :D *stolt* Etter å ha vaska den delte jeg noen oreos med broren min. Vi delte jobben med å vaske bilen, han tok utsiden og jeg tok innsiden. Å vaske frontruter fra innsiden er noe dritt, fant jeg ut.

Nå sitter jeg å brenner over noen bilder på cd for mamma. Og nå snart skal jeg ta en tur innom dusjen og så ordne meg, før jeg skal ut seinere i kveld for å se Confessions of a Shopaholic med bestevenninna mi. Har bare det lille problemet at jeg ikke helt vet åssen vi skal komme oss hjem, men det ordner seg sikkert...

confessionsofashopaholic

Gleder meg til å se den.

Konsentrasjon nede!

Nå skal jeg egentlig jobbe med lekser, men jeg sitter i stedet på nettet og suser, leser litt blogger, hører på musikk på youtube osv. Konsentrasjonen min suger om dagen, for å si det rett ut. Jeg klarer rett og slett ikke konsentrere meg om noen ting som gjelder skole for tiden. Jeg har vurdert å begynne med yoga(!), det skal visst hjelpe på konsentrasjonen. Ei venninne av meg har nesten nettopp begynt, så jeg trente sammen med henne på mandag etter kjøretimen min. Og det var faktisk gøy, kanskje fordi jeg trente med bestevenninna mi, så det ble litt snakking og tulling innimellom. Men jeg ble ekstremt rolig, konsentrert og litt trøtt. Jeg hadde faktisk følelsen av ro i meg da jeg kom hjem også, så tror det kan være en idé, også hjelper det mot ryggproblemer.

i129864455211473
Huskerikkehvorbildeerfra
 
Noen ganger føler jeg meg også som om hodet mitt er i en vaskemaskin/tørketrommel. Flaks det snart er påskeferie så jeg får tatt igjen litt søvn, og slappet av litt.
hits