mai 2009

Do you want to be my knight in shiny armour?

Er i belgia paa utveksling, og har et helt hemma belgisk tastatur. Jeg har nettopp tilbragt de förste fem dagene hos ei kjempegrei jente som heter Florien, og resten av oppholdet er jeg nödt til aa bo hos en supersaering. Saa naa haaper jeg at noen vil vaere min ridder i skinnende rustning. Hadde blitt veldig takknemlig hvis noen meldte seg frivillig...

Hold on thight spidermonkey

Samfunnsfagsboka mi er på 300 sider, samfunnsfagstentamen er i morgen, jeg har lest omtrent 4 sider og klokka er litt over halv 8.

Det er i grunn det som skjer med meg for øyeblikket. Etterpå skal jeg skrive cv, sånn at jeg kan søke på jobben hos bestevenninna mi i morgen før jeg drar til Belgia. Jeg gruer meg for å dra, håper på å ikke få det miserabelt. Alle voksne rundt meg ser rart på meg, siden jeg ikke har spesielt lyst til å dra, selv om jeg har fått muligheten til å være ti dager i Belgia gratis. Men jeg er heldigvis ikke den eneste og jeg tror ikke jeg har snakket med en eneste person som ikke gruer seg.

Jeg tror det snart er den tiden av måneden siden korsryggen min verker, konsentrasjonen svikter og jeg kjenner jeg tar alle småting til meg. Det er mye jeg skulle ha gjort som jeg ikke orker, ikke har tid til eller gidder. Den dårlige samvittigheten gnager og jeg har behov fo å få ut litt frustrasjon. Men mest av alt har jeg lyst til å legge meg under dyna, se på Twilight og bli der til jeg føler meg bedre.

twilight1
Trorjegfantdetpågoogle,menerikkeheltsikker

what's up with the hair???

Jeg sitter ved spisestuebordet. Rundt meg ligger alle tingene mine og litt til. Jeg driver og pakker til jeg skal til Belgia natt til onsdag. Den nye rødrosa kofferten min, eller konteineren som pappa kaller den, siden den er så stor, står ved siden av meg på gulvet. Før jeg drar er jeg nødt til å gjøre unna en heldags i nynorsk og en halvsags med hele boka i samfunnsfag.

I helga har jeg sovet, lest, vært på shopping med Mari og på besøk hos besteforeldrene mine, men også en shoppingtur med mamma på torsdag, hvor vi kjøpte koffert og annet småtteri.

Men er det bare jeg som ser likheten i håret deres på de to bildene under? Litt sært.  

zacandvanessagate
Zac Efron og Vanessa Hudgens

i35892324956466
Robert Pattinson og Kristen Stewart

hits