juli 2009

Strømbrudd

Strømmen er gått nok en gang, men jeg har batteri på pc'n så ikke noe problem egentlig. Men ettersom jeg tenkte å skru av pc'n sette på en film og slappe av i steden ble planen litt ødelagt. Men det gjør egentlig ikke noen ting for da kan jeg skifte sengetøy. Ingenting er som å legge seg i rent sengetøy og nyvaska rom. Eneste problemet er at rommet mitt ser orkanhejra ut. Så kanskje jeg orker å rydde det også. Er utrolig sliten etter jobben. Godt at det er helg.

14nleaf

Enten fra peacelovebellavita.blogspot.com eller leloveimage.blogspot.com

Castle og jobb

Mamma og pappa er hjemme igjen! De kom og hentet meg etter jobb i dag. Appropo jobben min så viser det seg at hun som er sjefen min er blitt 80 % sykemeldt i dag. Jeg var litt stressa for hva som kom til å skje med meg ettersom jeg ikke liker noen av de andre jeg jobber med. Høres litt teit ut, men de bruker hvert ledige minutt på å klage, hvilket er ganske slitsomt. Jeg jobber alene, i hvert fall foreløpig, men jeg har pauser sammen med dem. Jeg er glad det bare er 7 dager igjen. Da er jeg FRI!

Jeg skulle egentlig lagt meg tidlig i dag, siden det ble seit i går og var et helvete å komme opp i dag. Men jeg begynte å se på "Castle" så nå er løpet kjørt. Men jeg skal pusse tenna og legge meg så snart det er ferdig... Lover.

needtobethere
Tror det er fra weheartit.com men er ikke helt sikker

Fotbad og avslappning

Nå sitter jeg og tar et fotbad og er glad for at jeg er ferdig med å rydde i huset til i morgen. Mamma og pappa kommer hjem fra Danmark i morgen og ikke at jeg helt vil innrømme det, men det skal bli godt å få dem hjem igjen.

Jeg gleder meg til å bli dullet litt med når jeg kommer hjem fra kjempe slitsom jobb. Jeg har sinnsykt vondt i fødtene og i ryggen av verneskoa jeg er nødt til å gå med, på tross av at jeg ikke holder på med maskinene. Jeg skjønner jo at sikkerhet er viktig, men når jeg er inne på kontorer eller garderober er den litt drøy. Men men jeg får respektere reglene og bruke skoene og trøste meg med at jeg bare har 8 dager igjen med å stå opp tidlig og kronisk ryggsmerte.

Nå tror jeg at jeg skal finne frem boka jeg er blitt så hekta på og lese litt før jeg må legge meg. Den er faktisk veldig bra, handler om ei som finner sin sjelevenn, men så forteller han at han er født med HIV, så den er litt trist også. Men jeg skal ikke røpe mer...

koyac

Bildet er fra filmen Marie Antoniette og er fra en eller annen blogg. Tror cdidriksen.blogspot.com

Første dag på jobb i morgen!

Nå sitter jeg og gruer meg til første dag på jobb i morgen. Egentlig har jeg gått og grua meg en time, men det var verst i stad. Jeg skal snart legge meg, ettersom jeg må opp 05.30 i morgen, litt for tidlig for min del. Men siden jeg må gå ned, må jeg regne en halv time til det og jeg starter 7 er jeg nesten nødt til å stå opp så tidlig.

Jeg har fortsatt ingen anelse om hva jeg skal gjøre, eller noen ting, jeg vet sånn ca hvor jeg skal møte hvis jeg kommer meg inn, ellers har jeg fått arbeidstøy, vernesko og et tidspunkt å møte opp. Jeg har forsåvidt ikke søkt der en gang, jeg fikk et tilbud om å jobbe noen dager sa ja, og så fikk jeg jobb i 2 uker. Tror det blir mest vasking og sånn.

enchanted1cinderelladisneysized111
Bildet tilhører disney


Tror ikke det blir helt sånn, men man kan jo håpe for vi vet jo alle hvordan det gikk med Askepott.

Harry Potter-premiære

Jeg har akkurat kommet hjem fra Harry Potter premiæren, absolutt alle setene var fulle, og det var helt utsolgt. Den var veldig bra. Jeg har lest alle bøkene så det var jo en del ting du legger merke til blir utelatt og lagt til. Tror jeg skal skrive mer i morgen for jeg har et jobbintervju i morgen tidlig så jeg tror jeg trenger litt søvn.

harrypotterandthehalfbloodprince1

Google ofcource

Headache

Dette her innlegget skulle egentlig handle om noe annet, som at jeg gleder meg til Harry Potter-premiæren i morgen og at jeg skal ringe og klage til telenor for mamma. Men jeg har kjempevondt i hodet og er svimmel. Jeg har nettopp drukket ca 0.5 liter vann og fordøyd en sterk ibux. Så nå skal jeg gjemme meg under dyna og prøve å sove frem til den begynner å virke.

26276721240746094105n400

iheartit.com

God natt

Kaos

Kom hjem fra Linn i dag, har overnattet der, hun kom og hentet meg i går også kjørte vi opp til henne. Vanligvis går jeg opp dit, men hun har nettopp fått lappen, så det er gøy å kjøre. I dag kjørte vi til byen og handla diverse ting, som hagestol, kleshengere og mat. Hehe, litt merkelig sammensetting. 

Så når jeg kom hjem i stad fant jeg ut at jeg skulle rydde bokhylla mi. For å komme frem dit, kunne jeg egentlig trengt en gravemaskin, men siden jeg ikke har noen måtte jeg nøye meg med henda mine. Så bokhylla mi ble ganske ryddig, men resten av rommet mitt er fullt av alt rotet som lå gjemt foran bokhylla og bak senga. Så bortsett fra bokhylla er rommet mitt ett eneste k a o s! Så jeg må nok rydde resten i morgen.

mess

Bildet er gammelt fra weheartit.com


Så nå skal jeg grave vekk rotet og finne igjen senga mi

Har vært flink

Nå har A.M og jeg vært flinke og jogget. Vi fant ut når vi kom hjem fra butikken at vi skulle være flinke å ta en joggetur. På tross av dårlige sko og null kondis er det sinnsykt godt å jogge  når det småregner. Da kan du på en måte sperre verden ute og få utløp for lttt energi. Er ikke helt siker på hvor lang joggeturen ble, tror det var ca 1,5 km. Ikke verdens lengste joggetur, men det var i hvert fall godt. Nå skal jeg gå å ta en dusj og etter det skal vi se "Mannen som elsket Yngve". Har ikke sett den ennå, så jeg håper at den er bra.

lping320
Bildet er fra Kvinneguiden.no

Hadde du turt?

Jeg er oss Anne-Mette vi har "krim-kveld" kan jeg vel kalle det. vi har sett på Criminal Minds, Numbers, Rush (akkurat nå) og etterpå Criminal Minds (reprise). A.M. skulle bare rydde bittelitt, så derfor tenkte jeg at det var bloggetid.

A.M jobber i sommer og vi ble enige om at jeg skulle ta bussen bort dit, så vi kunne møtes der og handle litt og sånn. Der møtte vi en gammel mann som vi satt og prata med mens vi tok en pause. Vi drasset med oss 3 bæreposer med mat, en bag, et par random poser og to vesker. Uansett så satt vi å pratet med ham og han tilbød seg å kjøre oss til Vikersund så vi slapp å vente så lenge på bussen. Det ble til at vi takket ja, og satt på med ham dit vi skulle.

Det gikk jo bra, men det suste en del bilder og tanker igjennom hodet mitt mens vi satt der i bilen. Hadde jeg hatt en eneste dårlig vibb hadde jeg aldri gjort det, men han virket harmløs og ensom. Det viste seg at magefølelsen min hadde rett, han ønsket seg vel mest litt selskap bare. Der han satt i bilen og pludret i vei om gamle historier og gamledager.

Hadde du turt å sitte på med ham?


Pc'n klikka så nå er programmet slått over til Criminal MInds igjen, så blogges senere

6a00fae8e7a002000b0110162f4e1e860c500pi
Bildet fra google

Nok en unnskylding...

Jeg har nok en gang forsømt bloggen min, og nok en gang kommer det løfter om at jeg skal forbedre meg, men vi får se. Hehe. Men jeg kan riktignok skylde på det at jeg har vært nesten 2 uker i Tyskland uten internett, eller annen kommunikasjon med omverdenen for den del. Kom hjem i helga. Det var litt godt å vende tilbake til "sivilasasjonen". 

aboatintheseabym0thyyku
Husker ikke helt hvor bildet er fra


De eneste nyhetene vi fikk med oss mens vi var der nede var at Michael Jackson er død. Litt av et sjokk der vi satt og prøvde å fordøye frokosten (verdens tørreste brød), og hun vi bodde hos plutselig inn på kjøkkenet og sa "Michael Jackson er død."


michaeljacksonthrillerfront
Bildet fra google

R.I.P. Michael Jackson
hits