juli 2012

Hyttekos

På fredag var vi i bursdag til tanta mi på en hytte ved Drøbaksundet. Det var kjempekoselig å være ved sjøen. Vi kjørte båt, fisket krabber og sjøstjerner og de minste badet. 

Nå sitter jeg og ser litt fraværende på Dear John på tv, skal snart begynne å pakke ettersom jeg drar til København med mamma i morgen.

 

Tusenfryd

Hele gårsdagen gikk med til Tusenfryd med fine mennesker. Mari, Silje og Anders kom og hentet meg og så kjørte vi innover. Vi storkoste oss hele dagen, med strålende sol, belgisk vaffel og masse karuseller. Vi tok alle karusellene som det er noe størrelse på, og jeg må bare si at jeg elsker det. Jeg elsker det adrenalinrushet man får der, det er så fantastisk! Vi jentene tok også Skycoaster noe jeg aldri har gjort før, men det var virkelig en opplevelse, og verdt pengene. Vi hadde visst hylt så høyt da det slapp at de kunne høre det ganske langt unna, haha. Den følelsen av å falle er ganske syk, jeg lå i midten og klamret meg fast til de andre idet vi falt. 

Etter Tusenfryd kjørte vi inn til Sandvika og spiste på Egon der. Vi skrålte og lo såpass høyt at jeg nesten tror vi plaget de andre gjestene. Maten var i hvert fall utrolig god, og det var digg med litt mat i magen etter å ha hengt opp ned hele dagen. 

Bildene er lånt fra google ettersom jeg ikke hadde med noe kamera.

 

Light Paint Photography

Kom over denne artikkelen med masse fantastiske bilder. Det kalles for Light Paint Photography. 

 

Alle bildene er som nevnt lånt fra denne artikkelen. Klikk deg inn for å se flere bilder.

Shopping

Naboen har vært snill og smittet meg med influensa, så kvelden har blitt tilbragt med 2 Broke Girls og sofaen for vår del. Vi er begge takknemlige for at vi har verdens mykeste sofa akkurat nå. Heldigvis fikk jeg levert designoppdrag og laget middag før det verste slo til. Men jeg tenkte uansett og vise frem hva jeg har brukt mine ikke-eksisterende penger på de siste dagene.

 


Veske fra Morris, den er mye finere enn på bilde og jeg elsker den


Sko fra Eurosko


Bianco

 

 

Summer fashion

Jeg laget enda en liten sommercollage, denne gangen med litt sommermote. Håper dere liker den

Alle bildene er hentet fra tumblr

 

 

Byggmester meg

Kom ikke hjem fra IKEA før kl 1 om natta på tirsdag, så dagene siden har gått til å rydde, skru opp møbler og fikse mer i leiligheten. I tillegg til trening. Vi har også vært på CC et par turer og prøvd å shoppe litt til leiligheten, noe som har resultert i mer til oss enn til leiligheten, men det trengs jo det og. Jeg har i hvert fall kjøpt meg en ny veske, et par heler og en skjorte. Gleder meg til å bruke det! Kan vise bilder senere.


Her sitter jeg oppå hylla mi og skrur, hehe

Er forresten ganske stolt av meg selv etter å ha montert mine egne møbler. Det er en sånn ting som gjør at i hvert fall jeg får en herlig mestringsfølelse av. Vi jenter har lett for å overlate slikt til gutter når vi kan det, men det er nesten enda bedre å klare det selv! Jeg føler meg alltid veldig handy og selvstendig når jeg gjør slike ting. BesteEllinor og jeg pleide alltid å gjøre noe utav det da vi skulle skru sammen møbler, henge opp bilder, spikre ting osv da vi bodde vegg i vegg. Vi gjorde en helaften ut av det, vi samarbeidet om å få det til før vi tok en real jentekveld etterpå. Er å anbefale til andre der ute :)

Summerlovin'

Bildene er fra weheartit og collagen har jeg laget selv

Laget en liten sommercollage for å teste litt ut, jeg driver og redigerer design og ser at all webdesignen jeg har jobbet med i vår kommer til nytte.

Little boxes

På torsdag busset jeg til Gjøvik for å begynne å pakke til flytting. I går hentet vi det aller siste som var igjen i hybelhuset vårt og hadde en tominutters hadegruppeklem med Svensken som følte seg forlatt. Det her er vel 5 gangen jeg flytter i løpet av to år, så jeg er egentlig litt lei av å flytte på meg. Men forhåpentligvis blir det bra i den nye leiligheten! Akkurat nå sitter vi bare i et eneste eskekaos her inne, så det blir fint når vi får pakket ut alt sammen tror jeg. Senere i dag skal vi på IKEA og handle inn litt diverse som trengs og som mangler hos oss. Instagrambilde av rotet mitt

hits