august 2009

You make my day better

Jeg sitter i min første time av Scenografi og kostyme. Jeg følte meg litt uggen, men jeg følte meg bedre når jeg fikk pc'n foran meg. Men jeg har fortsatt vondt i hodet og magen er full av kramper, og jeg skulle egentlig helst ligget i senga mi. Men jeg skal jobbe i dag. Så jeg er ikke ferdig før kl 8 i dag.

 Læreren har begynt med å gi oss en vanskelig oppgave. Vi skal lage en marionettedukke helt fra bunnen av. Læreren er ganske susete, men hun virker grei.  

Nå skal jeg finne frem øreproppene mine og la musikk strømme ut og gjøre meg i bedre humør.

She's back

Nå har jeg vært på lanekassen.no og søkt om utstyrsstipend og sett på Hotell Cæsar. Hehe, jeg ser ikke på Hotell Cæsar fast, men jeg gjorde det før. Derfor skal jeg sånn for tradisjon se første episode ettersom? når Hotell Cæsar begynner, begynner skolen for virkelig også.

Norsklekser får vente for nå skal jeg løpe opp til bestevenninna... Hun kom nemlig hjem fra Roma i dag, så jeg har savnet henne enormt og gleder meg til å se henne igjen og høre om hennes (forhåpentligvis) fantastiske opplevelser..


391
Bilde: msn

Så vi blogges

Sweet dreams

Nå skal jeg gå å legge meg, enda en gang er jeg så trøtt at det gjør vondt. Litt merkelig at jeg er så trøtt og sliten nå, pleier ikke være det. Men det er vel et resultat av minimal soving i det siste. Dessuten hadde jeg skole til 15.30 i dag og det er mer enn lenge nok for meg.

old20blake20edwards20breakfast20at20tiffanys

Så nå skal jeg gjøre som Audrey Hepburn i Breakfast at  Tiffany's og legge meg.

Natta

Ny jobb!

Det regner veldig akkurat nå og jeg skal bare skrive et kort innlegg før det antagelig begynner å tordne? Jeg har fått jobb i dag forresten. Sjefen til bestevenninna mi ringte meg i stad og spurte om jeg fortsatt var interessert i å jobbe der. Så jeg sa selvfølgelig ja. Det er på Floriss. Jeg skal innom i morgen etter skolen og prate med henne om hva lønn blir og sånn, så det er gøy.  Da jeg kom hjem fra skolen i dag var det faktisk sol, så jeg fant meg en hagestol og satte meg ut i sola for å lese bladet mitt. Det var så deilig å kunne sette seg ut i sola, det er ikke ofte om dagen.

men nå skal det ekstemt trøtte hodet mitt vende nesen mot sengen, men først skal jeg pakke sekken. Siden i morgen er første skoledag med vanlige fag

audrey5

Breakfast at Tiffany's

Første skoledag/ russetid

Dagens innlegg handler selvfølgelig første skoledag. Det var digg å se alle sammen igjen, hele klassen. Vi har blitt en veldig sammensveiset gjeng og det er merkelig å tenke på at vi nå går i tredje klasse og at vi skal være russ i år. Det var litt merkelig/komisk/koslig at da jeg kom av bussen stod nesten hele gjengen der. Siden det er første dag har vi ikke gjort så mye, vi har bare fått informasjon og bøker.  Etter at vi var ferdig møttes omtrent halve klassen for å diskutere russebiler. Lang diskusjon om hvem som skal være på hvilken buss, hvor mye vi kan betale, hvor mye vi er villig til å betale, felleskonto osv.  Det er litt merkelig at i år skal jeg være russ, siden det er noe man har sett frem til siden barneskolen. Så jeg meldte meg inn på <russesiden.no> i stad og satt der og kikket litt.


kpkruss

google

in rome

Bestevenninna er nå i Roma, hun dro tidlig i dag morges. Og jeg unner henne virkelig den turen. Jeg var hos henne i går sammen med Tonje, som hadde overnattet.  Vi hjalp til med rydding og vasking før kjæresten skulle komme. Vi hadde nesten akkurat kommet tilbake fra bensinstasjonen(e) da han kom.

Vi måtte dra en tur og kjøpe noe til middagen. Derfor dro L, Tonje, Tonje (ja, det er to tonjer) og jeg til bensinstasjonen for å finne det, de hadde ikke alt så vi dro til en annen. Æsj, de hadde faktisk møkkete oppvaskkoster der. Kom ikke på hva vi alle gikk med før vi kom inn på bensinstasjonen, to med jobbebukser, en pysjbukse og en ridebukse. Jada. Men uansett var det koslig å se henne før hun dro og ønske henne en god tur, og i tillegg få møte kjærsten, hadde nemlig ennå ikke møtt ham siden han ikke er herfra. Etter det kjørte Tonje meg hjem.

Men nå skal jeg legge meg, for egentlig skulle jeg ha lagt meg for 2 timer siden og i morgen er siste dag av sommerferien. Litt trist, men det skal bli godt å komme i gang igjen.

20090724205604

hmm, er nok fra lelove

16.aug.2009

Pappa kom og vekket meg rundt klokka 10 i dag morges, for å spørre om jeg skulle bli med og besøke besteforeldrene mine. Jeg var sinnsykt trøtt så jeg gikk og la meg igjen og lot dem dra uten meg. Så da jeg sto opp ca en time senere, ble det frokost i godstolen sammen med tv'n. Etter det måtte jeg polere sofaen... (vi har skinnsofa, det er tydeligvis nødvendig å gjøre en gang i blandt.)

Etter det søkte jeg gjennom filmkanalene og satt og så på en skikkelig søt romantisk komedie. Når den var ferdig satt jeg med tårer i øynene fordi den har så søt slutt. Nå skal jeg straks gå opp til bestevenninna mi og levere noen ting hun glemte sist gang hun overnattet og ønske henne en god tur til Roma med kjæresten.

2cdy74j

Bildet tror jeg at jeg fant på på den bloggen her

too long

Tanta og onkelen mi sitter nede i stua og spiser stratoskjeks sammen med mamma og pappa. De snakker om rydding av bestemors leilighet. Jeg orket ikke høre om det akkurat nå så jeg gikk tilbake til rommet mitt. Jeg har nå bestemt meg for å sette på musikk og rydde rommet mitt ordentlig. Jeg har utsatt det altfor lenge. Jeg har rydda masse i det siste, men det er mest sortering og sånn. Så det syns jo ikke. Derfor skal jeg rydde resten nå, og kanskje skifte sengetøy

kfsf whi

weheartit

no words...

Har skrivesperre... Rommet mitt er rotete, jeg har lyst på melk og vi får snart besøk om de ikke allerede har kommet.

cq1ag

hmm, er faktisk ikke sikker på hvor bildet er fra

sleepy eyes

Jeg var forresten ute og jogget litt i stad og det var kaldt til å være sommer, bare 8 grader. Det er sært hvor fort mørkt det har blitt om kveldene nå. Jeg måtte stå en stunde oppe i gården for å venne øynene litt til mørket før jeg kunne jogge. Eller spurte opp bakken, puste tungt, så jogge ned bakken igjen og så spurte siste rest til huset. Ikke akkurat lange turen, men det er en fæl bakke.

Trøttheten har sneket seg innpå meg og har nå tatt meg igjen. Jeg har kjempet en hard kamp, men innser nå at den er nødt til å vinne. Derfor skal jeg la den seire og gå å legge meg. Øyelokkene er tunge det samme er hodet.14nleaf

tror bildet er fra lelove

futuremess

Dagen i dag har vært tom og jeg har lyst til å gjøre noe produktivt, men jeg vet ikke helt hva. Kanskje rydde rommet mitt eller prøve å se litt mer på hva slags skole jeg skal velge neste år? Men det er vanskelig å begynne. Spesielt det med skole. Det har jeg utsatt en god stund nå, for fremtiden er noe jeg syntes er litt skummelt. Jeg har funnet ut at det er folkehøyskole jeg har lyst til å gjøre, men jeg vet ennå ikke hvilken. Hva rydding angår virker det ganske håpløst, rommet mitt ser bokstavelig talt bomba ut. Spesielt fordi pappa ville ha noe å gjøre, så han skrudde sammen alle IKEA-boksene vi har kjøpt. Og dem la han i senga mi. Da jeg skulle legge meg i går måtte jeg bare sette dem på gulvet, så nå står det da 8 IKEA-bokser på gulvet ved siden av skrivebordet. Med diverse ting oppå seg.

b4xi1l

Bildet er fra lelove i thinkskrev egentlig innlegget i stad, men fikk ikke posta det før nå....

weathertalk

Har vært hos Anne Mette et par dager. Vi har hatt helt ekstreme værforskjeller. På tirsdag bestemte vi oss for å dra å grille, så vi syklet til butikken og da vi kom ut igjen hadde det begynt å regne. Så vi satte oss ned på et teppe under tak for å vente til det værtse var over, men det høljet virkelig ned. Vanndråpene spratt nesten 30 cm opp fra bakken igjen når de traff. Etter det værste var over syklet vi inn i skogen. Det ble en fin grilltur til slutt, men jeg må innrømme jeg hade mine tvil da det høljet som verst.

Og i går syklet vi til stranda for å sole oss og bade. Det var ikke så varmt, men strålende sol og kjempefint vær. Etterhvert begynte det å skye over. Så vi skyndte oss å pakke sammen tingene våre, for å rekke butikken. Da vi var ferdig der inne hadde det allerede begynt å regen, så vi skyndte oss å sykle hjem til henne før det regnet mer. Og fem minutter etter at vi kom inn døra høljet det ned igjen.


august 2009 nr2 53156

august 2009 nr2 53178

skulle lasta opp flere bilder, men nettet er for treigt.

Rydding, internett og film

Jeg har et lite problem ryddingen kaller, internettet lokker og filmen jeg ser på fanger.

I tillegg må jeg legge meg snart for jeg skal opp tidlig i morgen. Problemet ligger også i det at jeg har ikke har hatt internett på en uke, så det er så mange ting jeg vil sjekke. Jeg har savna mr. Internett siden jeg kom hjem fra Tyskland. Derfor har jeg ryddet gjennom alle permene mine, alle skuffene og eskene under senga. Jeg har kasta masse blader og diverse og fylt opp nesten en tredjedel av papirsøppeldunken.


20081223121521

weheartit

27 dresses i Tyskland

Har sett på "27 dresses" og tror jeg er ferdig med å pakke til å dra til Tyskland i morgen. Rotet rundt hele rommet mitt og badet for å finne det jeg trenger + skrevet laaaang liste over ting jeg skal ha med meg. Nå er mesteparten krysset ut og jeg spiser en yoghurt før jeg skal gå å legge meg.

"27 dresses" er foresten en nydelig film, jeg rett og slett digger den filmen. Den er så søt og slutten får det til å krible i magen min. Jeg har sett den en del ganger, men det er så søt at hver gang jeg ser den vil jeg nesten starte den på nytt når den er ferdig.

200827dresses019

wallpaper27dresses1

Bildene er fra google

Rapunzel

Ny disney-film


rapunzel6111


rapunzel2

rapunzel4

rapunzel1

rapunzel5

rapunzel3
BIlder tilhører disney

IKEA og Karl Johan

Linn og jeg dro på IKEA i går. Hun kom til meg fredag kveld og overnattet. Så sto vi opp rundt 8 og rundt 9 kjørte vi til besteforeldrene hennes for å bytte til en større bil. Da vi kom frem dit fant vi ut at Linn hadde glemt lommeboka si, så vi var nødt til å kjøre tilbake til meg før vi kunne dra. Så rullet vi av sted med full tank og litt rusten bil på vei til IKEA med veibeskrivelser i minne. Men de feilet og vi havnet helt feil sted, det var først etter at vi gjettet villt at vi fant veien. Det positive er at vi begge har den instillingen at det tross alt bare er å snu hvis vi kjører feil. Selv om det på motorveien kan bli litt problematisk. Inne på IKEA lekte vi villstyringer med tralla og fant etterhvert en bokhylle til Linn. Det viste seg at den var i to deler og veide over 100 kg til sammen. Så da sto vi nede på lageret og dro for harde livet i eskene uten å rykke dem så mye som en milimeter helt til en snill småbarnspappa forbarmet seg over oss og hjalp oss med å få de ned.

Etter en vond lunsj på IKEA fant vi ut at vi skulle ta en tur til Oslo. Det gikk veldig bra til slutt, hun lukeparkerte for første gang, 1 minutt unna Karl Johan og vi slapp å betale for parkeringa til og med. Men det var en del rot med å finne frem og da vi spurte om veien til et parkeringshus ble vi sendt langt ut i Gokk. Da vi til slutt fant det nektet vi å parkere der pga at det var så dyrt og måtte få hjelp til å komme ut igjen ettersom bommen ikke funket.

Deretter loket vi litt rundt og så på gatekunstnere og -musikanter, indianere, "statuene", og kikket litt i butikker. Det var veldig koselig bare å gå rundt der. Til sluttt vende vi nesen hjemover uten mer veiproblemer. Linn slapp meg av hjemme hos meg og dro for å levere bilen igjen og bytte tilbake til sin egen. Så jeg slappet av og lagde litt bringebærsyltetøy og dusjet og sånn også kom hun sånn rundt 10-tiden på kvelden for å hente sakene sine og jeg ble med opp dit for å overnatte.

ikeakarljohan3

Det var dagtid da vi var der, men jeg falt litt for dette bildet

Bildene fra google

hits