september 2009

relaxing

Det er høstferie og jeg har ingen planer for ferien. Bortsett fra å jobbe i morgen og tirsdag kveld. Foreløpig har jeg vært  og spist på restaurant sammen med venninner, på bursdagsfest hos ei venninne med mange av de samme vennene, bytur og filmkveld. Jeg fomla meg inn i huset halv 3 i natt, og kan si jeg var ganske trøtt. Vi bestemte oss for å ha filmkveld. Vi så bare en film i løpet av de 5 timene vi var der, resten av tida gikk med på prating og musikk. Filmkvelden var veldig koslig, i tillegg var det gøy å være sammen med venner jeg ikke er så mye sammen med på fritida.

Men siden hele helga er blitt brukt opp til farting så har jeg bare slappet av i hele dag. Nå skal jeg sette på en søt film, (kanskje en disney-film, det er kjempelenge siden sist) og legge meg ned på gulvet og tegne.

20090613181026
Bilde fra google

sick and tired

Jeg er sliten som aldri før, sånn føles det ut i alle fall. Dagen i dag har vært lang og ... hmm.. krevende er kanskje riktig ord. Ikke noe produktivt er gjort, bortsett fra lærere som ødelgger båten min (kunstoppgave: å konstruere en båt i papp og papir). I morgen er det "skogdag", så jobb, etter det er jeg vel nødt til å være med i en bursdag og så, skrive ferdig en oppgave i norsk. Norsk er mye mer enn jeg trodde det kom til å bli i år. Derfor er jeg nødt til å utnytte timene litt bedre og bli flinkere til å stenge venner og internett ute.

Men nå har jeg pusset tenner, vasket ansiktet og trent styrke, så da er det på tide å unne seg litt søvn.


sovesovingtrtt725730p

Sovebilde fra msn.no, tror jeg.... har alt for mange sovebilder..

sweet dreams

Inspirasjon

Sjokolademelken står ved siden av meg. Jeg er tom for inspirasjon om dagen. Jeg klarer ikke gjøre leksene mine av mangel på det. Derfor drikker jeg sjokolademelk. Av en eller annen grunn tror jeg alltid det hjelper...

Kanskje det gjør det

bild46

Bildet er funnet på en svensk blogg, men hvilken husker jeg ikke at the moment

I wish

Sitter å skal skrive ferdig et foredrag som skal holdes i morgen. Hodepinen er her fortsatt, men ikke så ille som i går. Egentlig er jeg heldig, siden alle rundt meg er sjuke. Influensaen feller dem som fluer. (Nei, antagelig ikke svineinfluensa).

Har jobbet i dag, i tillegg til skoledag til halv fire, så jeg er sliten og vil egentlig legge meg nå. men jeg må lage ferdig en powerpoint og skrive i hvert fall noen linjer til på foredraget. Jeg er fortsatt litt flau for at jeg klarte å telle feil, når jeg telt opp kassa i stad. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det, jeg telte jo over 2 ganger til og med. Menmen.

Bestevenninna kom og hentet meg så jeg skulle kunne komme hjem fra skolen og dusje og spise før jeg begynte på jobben klokka 5. Det  var  litt koselig der vi satt og spiste kjøttkaker, før vi løp på badet for å ordne oss før vi skulle dra.

needtobethere
iheartit I think

Wish that was my bed right now

I just want to dream it all away

Etter å ha hatt massiv hodepine i over en uke. Har jeg nå tatt den første ibuxen. Noe jeg skulle gjort for lenge siden, men etter at jeg trente i stad var det så ille at jeg ikke hadde noe annet valg. Hodepinen dunker fortsatt, men litt mildere så nå skal jeg gå å legge meg. Og forhåpentligvis sove den bort.

bearhugby1232403931

Huskerikkebildekilde

Nightynight

Marie Antoinette

Jeg har hatt vondt i hodet i hele dag og hodet ble ikke bedre av løping i gymmen. Har sittet en stund med historieoppgaver om blandt annet Marie Antoinette, Kong Ludvig 16. og den franske revolusjonen. Nå er jeg lei og alt jeg vil er å sove, derfor skal je gi etter for ønsket og være fornøyd med det jeg har gjort så langt, på tross at en del av teksten min forsvant da jeg restartet dummepc'n og jeg må gjøre oppgaven på nytt. 

Nå skal jeg lukke vinduet mitt som står pip åpent og sprer den kalde, rene, klare lufta fra rommet mitt og ut i hele huset, krabbe under dyna og sove. Og forhåpentligvis (mest sannsynlig) er dagen i morgen en bedre dag uten durende hodepine.

2lo517m

Her er et bilde fra filmen Marie Antoinette


Sweet dreams you guys

hits