oktober 2009

You belong with me

Etter skolen i dag ble jeg hentet av morfaren min og så dro vi til dem for at jeg kunne velge stoff til redesign-oppgave i kunsten. Fant sammen med mormoren min masse bra stoff, så jeg gleder meg litt til å begynne å sette det sammen. Etter det har jeg gjort litt lekser og vi har spist middag og diskutert fremtid, håp og drømmer. Skal snart dra igjen for å rekke jobben, før jeg skal hjem til mer lekser. Hurray.

taylorswiftsnl

Taylor Swift - google kanskje?

See ya

Hva skal du gå som på halloween?

Kom hjem fra en koslig helg i København i går. Var kjempegøy, men litt slitsomt, siden vi dro rett fra skolen. Men vi fikk gjort unna en god del shopping og jeg fant litt til halloween-kostymet mitt. Jeg er litt usikker på hva jeg skal gå som, syntes det er veldig vanskelig å finne på noe å kle seg ut som på halloween.

lilyevanstinkerbellcostume

Tingelingkostyme fra google


Hva skal du gå som?

It made me cry

Denne videoen her fikk tårene mine til å renneVideoen er fra Concert For Hope som ble holdt i går kveld. Miley Cyrus synger The Climb til en kreftsyk pasient.

Public transportation

34794551254838611269

Gi meg et stykke pizza og en fiskestang så er jeg med.

I know that you feel me somehow

Hører på fin musikk og skriver romananalyse. I morgen venter nok en bursdag, men jeg har gjort unna en del kunstoppgaver i dag, så jeg er ganske fornøyd. Nå tror jeg senga står for tur...

i157142283648382

gammelt bilde, adressen står nederst

Don't follow me

dontfollowme

We heart it


Klokka er ikke så mye, men likevel er jeg sliten, trøtt og kald. Har jobbet i hele kveld, så nå skal jeg gå og legge meg med boka mi.

Resten av helga kommer til å bli slitsom; 2 bursdager, rydding, nynorsk romananalyse, historieoppgaver og religionsprosjekt.

Håper dere får en emindre slitsom helg enn meg,

Multitasking

Sitter og leser romanen vi skal analysere i norsk. Egentlig skulle jeg alt vært ferdig, men å prioritere er ikke alltid noe jeg er like flink til. En annen ting jeg gjør i steden for å prioritere er multitasking. Jeg er helt ekstrem på det, kan aldri bare gjøre en ting.

Fra og lese og følge litt med på pc'n, til å følge med på tv, pc og lese samtidig. Så nå sitter jeg igjen med boka og bildeoverlegging for det krever ikke så mye av meg. Må også svare på noe viktig innen en annen oppgave, men har ikke fått gjort noe med det i dag og jeg har en tidsfrist.

Men jeg får lese og surfe opp litt religion og lese, før jeg skal går å legge meg, der jeg ikke har mulighet til å multitaske.
20080805053352
source: we heart it

messy

Årets første snø kom i dag. Det snødde ikke så lenge og nå regner det isteden, men fortsatt. snø.

Har hatt kort men hektisk dag i dag. Etter skolen gikk jeg sammen med et par venninner på café frem til bussen kom. De driver med ombygging, derfor er det mye færre busser og mye mer ventetid. Bestevenninna og jeg har snakket lenge på telefon.

Skal egentlig dra nå snart for å dra på revyøvelse. Ei venninne av meg kjører boble, så jeg skal få sitte på med henne. Så jeg må gå.


48952481251377661659

weheartit

dette har vært et litt rotete innlegg, men det er sånn jeg føler meg akkurat nå, litt rotete og ukonsentrert.  

Sleepless dreams


Nesten ikke sovet noen ting i natt, men sånn er det alltid etter ferier. Og når man først sovner er det en urolig søvn med merklige drømmer som forsvinner med det du forvirret ser at det allerede er på tide å stå opp.

Nå sitter jeg å leser til historieprøve, konsentrasjonen sitter langt inne og har nettopp hatt en lang pause. Det er den eneste måten å komme gjennom 60 sider med historie. Jeg eier egentlig kjempebra konsentrasjon når det gjelder lesing, bare ikke når det gjelder skolebøker. Blir bare mer og mer trøtt for hvert ord jeg leser, vinduet står oppe og gir meg frisk luft men det hjelper ikke.


2e54d9s
leloveMen nå skal jeg legge fra meg håpløsheten og plukke opp boka igjen..

The days

I går var dagen for å være sjuk, derfor tilbrakte jeg den i sofaen sammen med kleenex-esken og P.S I Love You. I dag derimot har jeg vært sammen med ei god venninne og hatt filmdag før hun dro på hytta. Så har jeg trent styrke og sett på True Blood. Bestevenninna har snakket mye om serein så jeg tenkte jeg skulle se når den først gikk og jeg hadde muligheten.

I morgen er jeg nødt til å gjøre litt lekser siden jeg ikke har gjort noe hele ferien. Har en historieprøve på 60 sider, det første som skjer når vi begynner på skolen igjen. I tillegg må jeg gjøre litt kunst og lese bilteori. Og kanskje møte ei annen god venninne.


hsm3laprem8

hsmcuties - Bilde fra google, eller noe

Good night

hits