oktober 2010

Halloween-shopping

I dag har jeg hatt forelesning, lunchet med noen av kpl-jentene, lest litt på lesesalen og møtt Ariel og Grethe for en lookout for halloween-kostymer, det endte med at vi alle fant ut sånn nogen lunde hva vi skal ha på oss. Så nå mangler vi bare fake blod og masse hårspray. Jeg har også kjøpt meg et gedigent speil på en bruktbutikk her i Lillehammer som heter Ting og tøy. Også et par vhs-filmer, elsker magien jeg føler ved å sette en vhs-kasett inn i spilleren. Føler meg som et barn igjen... Et finfint rom, bilde fra tumblr

Nå skal jeg legge meg, skal opp i morgen og jobbe mer med programdesign

 

coco

Sitter og koser meg med hjemmelaget kakao og boller med syltetøy sammen med Sara. Etterpå blir det eksamenslesing!

Bilde: weheartit

sju alternativer

Sånn jeg ser det har jeg seks, nei sju alternativer for hva jeg skal gjøre neste år. Jeg går ettårsstudium og fremtiden ligger veldig høyt på lista som bekymrer meg for tiden. Men jeg må bare vurdere alle disse alternativene nøye og se hva jeg gjør!

  1. Søke om å fortsette det studiet jeg går
  2. Søke et annet studie her i Lillehammer
  3. Søke et annet studie et helt annet sted
  4. Søke utdanning i utlandet
  5. Militæret
  6. Friår/ jobbeår
  7. Folkehøgskoletumblr

today

Sitter nesten klar med skoene på, om noen minutter skal jeg ned på skolen for å jobbe med kulturnatt, og designe mer program. Foreløpig i dag har jeg stått opp tidlig og gått lang tur og snakket med mamma på telefon. Resten av dagen er planen møte kl 11 til vi blir ferdige. Så skal jeg vie resten av dagen til eksamenslesing.


bilde fra marebearr sin tumblr

Thinking of youSleep

Får ikke sove, jeg har alt for mange tanker som kverner rundt i hodet mitt. Har masse nerver og angst samlet i et virvar i hodet mitt.

Eksamens-har-nesten-ikke-lest-noen-ting-angst,
hvor-skal-jeg-bo-etter-jul-angst,
oppkjørings-tenk-om-jeg-stryker-angst,
kulturnatt-må-bli-ferdig-i-tide-angst,
får-ikke-sove-angst,
jeg-har-vært-syk-veldig-lenge-nå-angst,
hva-skal-jeg-gjøre-neste-år-angst,

Listen kunne blitt mye lenger, men dette er de som kommer først opp, og kanskje de som plager meg mest. Men merker at det er litt høstdepresjonen som prater. Bortsett fra det med eksamen, jeg har virkelig ikke lest nok, men jeg skal stå opp tidlig og gå til lesesalen sammen med Sara i morgen tidlig. Om jeg bare får sove...

Bildekilde: weheartit

 

vhs

 

Har fått dratt den syke rumpa mi hjem, og skal si det er deilig å være på mitt eget rom og sove i min egen seng igjen. Broren min har vært og stjelt parabolmottageren min og i prosessen dratt ut alle ledninger. Det eneste som ennå er tilkoblet er vhs-spilleren. Hadde glemt hvor koselig vhs er. Det jeg forbinder mest med vhs er disney, så har hatt det koselig et par dager med gode gamle disney-klassike <3


 

i morgen

får ikke satt inn bilder så dagens innlegg kommer i morgen

Mama I'm coming home (I think)

Ok, så planen er å dra hjem, problemet er bare at jeg ikke vet om jeg vil. Men jeg har nettopp ringt pappa og bedt han om å hente meg på bussholdeplassen om 5 timer. Jeg føler meg utslitt, og ettersom friheten av å bo alene gjør at det ikke er noen som ber meg om å gjøre ting, som å passe på døgnrytmen min, er det noe jeg forsømmer. Jeg vet ikke burde, men det gjør jeg.


Omtrent sånn føler jeg det nå, men jeg skal hjem til boblen

Men jeg tror det er en god idé og reise hjem, sove, slappe av, min egen seng, slippe å vaske opp eller lage middag, lese på eksamen, være med mamma og pappa, snakke med broren min, prøve å endelig få ryddet rommet mitt der og lurt pappa til å vaske klærne mine.

 

 

Forbidden

Burde egentlig sove, men velter meg i stedet i forbudt kjærlighet på youtube. Thats the hangoverlife


lelove

Hangover-sunday

Dagen i dag er tilbragt med hangover og menssmerter, og senga har vært mitt tilfluktsted mesteparten av dagen. Ble veldig glad da hybelnabo Sara kom hjem, da flyttet vi campingen over til hennes rom og fortsatte vårt sex and the city-maraton fra forrige uke.


Fra tumblr

Omtrent sånn har jeg følt meg i dag, bare mer crap og mer ensom

hits