oktober 2011

Fit

Endelig fått kommet i gang med trening i dag, har hatt første veiledningstime og fått satt opp et program som jeg har tenkt å følge slavisk den neste måneden frem til neste veiledningstime med personlig trener. Har tenkt å skaffe målebånd og slikt så jeg kan se månedlig fremgang (forhåpentligvis).

 


miss Conrad fra tumblr

Halloween

Slapper av inne hos naboen og hjelper henne å velge outfit for seminaret hun skal på i morgen. Burde egentlig tenke litt på mine egne klær også, ettersom det er halloween-fest i morgen. En veldig tidlig fest ettersom halloween ikke er før om nesten halvannen uke. Derfor har det blitt litt ukreativ hasteshopping i dag. Men det ordner seg nok! 

Skulle ønske jeg hadde tid, penger og utsyr (og krativitet) til å fikse et bra kostyme, men jeg er fattig student, så får prøve å være kreativ med det man har!

 Tumblr

Happiness

Tumblr

 

So true

I can run

Skal forhåpentligvis melde meg inn på treningssenter i dag, det gleder jeg meg til! Har veldig mye negativ enegri i meg akkurat nå merker jeg, og trening er en fantastisk måte å få det ut på. I tillegg føler jeg at jeg er blitt så slapp ettersom jeg trente tre til fire ganger i uken i Lillehammer og nå trener jeg bare litt hjemme. Vasket og skuret ned badet i går kveld før jeg la meg bare for å få ut litt av det.

 

 

Another Manic Monday

Startet dagen med å krangle med svensken i dag, ikke en bra start på dagen. K og jeg brukte hele veien til høgskolen på å få ut litt frustrasjon over at han ikke rydder opp etter seg og forventer at vi skal gjøre det. Deretter kjefter på oss når vi ikke har gjort det når inegn av oss har vært hjemme i helga.

Nå sitter vi med et stort gruppeprosjekt vi fikk utdelt i dag, og evnet ser ut til å bli kinoens historie. 

 


tumblr

There's always a place in me that you can call home

Så sliten! Kom akkurat hjem etter en dagstur til Lillehammer. Har hatt en helt fantastisk dag, med unntak av en litt ubehagelig opplevelse mens jeg ventet på bussen. 

Dagen startet kl halv 7 i dag tidlig da naboen vekket meg med nylagde pannekaker, derettter prøvegjennomgang og litt lab-tid, før jeg dro hjem og slappet av en liten time, pakket vesken og tok turen til Lillehammer. Der ble jeg møtt av masse venninner og har ikke vært så glad for å se noen på lenge! Var ufattelig koselig å se alle sammen igjen, i tillegg til et par bonus-venner jeg fikk møte også.

Har fått de aller beste klemmene i dag <3

 


tumblr
 

hits