november 2009

Good night

Nå har jeg trent og dusjet, og skal straks gå og legge meg med norskboka. Rett etter at jeg er ferdig med å pusse tenner. Nå strømmer den herlige vinterluften gjennom rommet til jeg skal sove. I morgen er det første desember og jeg kjenner jeg gleder meg, blir alltid sentimental i jula..


lightsoflove

bilde: we heart it

Good night christmaslovers

Julestemning

Julesangene strømmer ut i rommet mitt, senga mi er nyskiftet med reint sengetøy, rommet er smått julepyntet og leksene står og venter på meg. Når jeg har gjort noen oppgaver i historie skal jeg trene. Kan ikke si jeg gleder meg masse, er veldig umotivert når jeg må trene hjemme, men vi har treningsprosjekt på skolen så i dag må jeg trene hjemme i stedenfor treningsstudioet.


20081218230447

Bilde fra we heart it

Julestemningen strømmer sakte men sikkert på, jeg elsker denne høytiden...

Nå har jeg prata 25 min med den ene bestevenninna i telefon, så nå skal jeg gå å varme opp før jeg trener litt og går og legger meg i den reine senga mi

Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent, og utover natten har snøen laget et tynt hvitt teppe. Jeg har laget en foreløpig liste over dagen gjøremål. Egentlig skulle jeg både trene på treningssenter og på revyøvesle, men da går hele dagen bort, såå jeg har rett og slett ikke tid.

- Skifte sengetøy
- Gjøre lekser
- Trene
- Rydde rom
- Pynte til jul
- Støvsuge huset
- Slappe av

Håper også jeg får litt tid til å ta noen bilder i dag... og at jeg klarer å holde meg til planen.

advent08web11

Bilde fra en nyhetsside, husker ikke hvilken, har hatt det lenge.

Ida Wulff gir bort Blackberry

... i ny konkurranse på bloggen sin

idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Håper virkelig jeg vinner, for mobilen min henger snart ikke sammen lenger...

blackberry8520


blackberry8520curveblogimage
Begge bildene er fra idawulff.com

Ny header

Har tenkt å bytte lenge nå, så i dag har jeg hatt tid til å lage ny

augustseptember 2009 10381323wfegesss copy

 Sånn ser den nye ut, bildet har jeg tatt selv og redigert i photoshop.

I miss you

Bestevenninna kommer straks på besøk, egentlig skulle jeg ha gjort litt mer lekser, men jeg føler meg tom etter å ikke ha sett henne på lenge (les: ikke siden forrige uke).  Hun har det tøft for tiden og jeg føler jeg ikke har fått støttet henne så mye som jeg skulle ha gjort. Men det skal vi forhåpentligvis gjøre opp for nå.


2agnqxv

Bilde: Lelove

Jeg må bare hoppe i det, med hode først

Helt glemte hele tingen som heter blogg, har så mye å gjøre for tida. I tillegg til venner, lekser, skole, trening og jobb, er jeg nødt til å sove litt. Akkurat nå frister det å legge seg, og ikke komme ut av dynevirvaret før jeg er helt uthvilt. I dag har jeg nemlig vært på skolen, trent, jobbet og nå må jeg jobbe med to innleveringer og et foredrag. Tro meg, ingen skal si at tredjeklasse vgs er enkelt. Da jeg kom på jobb var jeg så sliten at jeg nesten begynte å grine, men jeg var nødt til å jobbe fordi hun som skulle jobbe hadde operert beinet.

Men nå skal jeg stupe med hodet først tilbake til leksene...tumblrkq8pm3cfjl1qzv9uzo1500large

weheartit

hits