november 2010

Arabisk jul

I dag er det en måned til julaften! Har vært på første julegavehandel i dag, men det er ikke lett å finne ut hva jeg skal gi og hvem som som skal få. Hjemme hos oss er det en salig blanding av julesanger og arabisk musikk, ettersom jeg er i julestemning og nabo hører også hører på musikk.


Den var veldig bra btw, veldig bra gjentolkning fra boka. I tillegg en spesiell opplevelse da vi så den på midnattspremiæren i Colosseum.
 

 

I dare you to lift yourself, to lift yourself up off the floor

Leste det her innlegget hos Ulrikke Lund, og jeg tenker at jeg er litt sånn jeg også. Jeg kan godt dele upersonlige eller mindre personlige ting, men når det kommer til større ting og meninger blir jeg veldig raus med delete-tasten. Aner ikke hvor mange innlegg jeg har endret på før jeg publiserer dem, eller bare lar være å publisere i det hele tatt. Selv om det her er en liten og annonym blogg er jeg litt redd for å rope for høyt.


tumblr

Jeg skulle gjerne vært mer åpenhjertig og skal jeg gjøre et løfte til meg selv og prøve å bli det, men jeg kommer nok alltid til å komme litt selvsensurert.

En ting jeg liker


weheartit

You think I'm pretty without any makeup on

Etter å ha snudd døgnet totalt sov jeg til halv to i dag, deretter havregrynsgrøt til frokost og ned å trene med Sara-nabo. Nå har vi laget veldig sterk, men god afghansk mat til middag. Fint å bo med en person med annen bakgrunn enn meg, får inn mange nye impulser i matveien.



Nå er det Gossip Girl og avslapning, er trøtt og sliten etter en lang uke ennå. Bra jeg har noen fridager nå, de trengs.

Today was the party of the 90's

Klokken er litt over 4 om morgenen og jeg sitter her med tannbørsten i munn (nesten) klar til å legge meg. Det har vært stille fra meg noen få dager nå, men det jeg har gjort i mellomtiden er: onsdag dro jeg fra Hønefoss kl halv 7 om mogenen, så rett fra buss inn i forelesning og over i møter. Deretter leilighetsvisning. Torsdag var jeg på skolen halv 8 for å jobbe mer med flyers, deretter forelesning, møte, hjem, pakke, deretter Oslo neste med noen supre jenter. Resten av torsdagen ble det butikker, café og resturant før premiæren på Harry Potter på Colloseum. Midt på natta gikk turen til Hønefoss, våknet fredag morgen hjemme hos Ariel. Så Oslo, nok en gang, deretter tog til Lillehammer på kvelden etter enda mer butikker og café. Togturen gikk greit og delte en smoothie med kjærsteparet jeg reiste hjem sammen med, før vi dro hjem til hvert vårt.

Jeg kom hjem til Sara-nabo og vi tømte hjertene våre for alle nye hendelser og pratet til langt på natt nok en gang. I dag var det shopping, café og kino nok en gang, før vi dro hjem, laget hjemmelaget pizza, dro frem 90-tallet og hadde et 90-tallsrave for to. Det har vært noen kjempelange, men superkoslige dager!


weheartit - Leo

What happens when you fall in love?



Tom: What happens when you fall in love?
Summer: You believe in that?
Tom: It's love, it's not Santa Claus.
- 500 Days of summer.

(Bilde og tekst lånt fra Lise)

Some of the best things

Var inne på bloggen til Sofie og fant denne fine listen, med noe av det beste som er og må si meg helt enig

 • Tilfeldigvis å overhøre at noen sier noe fint om deg
 • Å få nye venner, og å tilbringe tid med de gamle
 • Gode drømmer
 • Varm sjokolade
 • Å lage brownies
 • Converse
 • Å holde hender meg noen du bryr deg om
 • Å se på en solnedgang
 • Å ta en lang lang dusj
 • Starbucks
 • Å vite at noen savner deg
 • Jul
 • Å le så mye at du har problemer med å stoppe
 • Å motta en lang mail
 • Lange telefonsamtaler
 • Når du våkner opp og skjønner at du kan sove en time til
 • Å ha overnattingsbesøk, og ligge våken flere timer etter dere har lagt dere
 • Å treffe en gammel venn, og merke at noen ting (gode eller dårlige) aldri vil forandre seg
 • Kjøre berg-og-dal-bane
 • Å oppdage ei musikkgruppe med fantastisk musikk
 • Å legge seg etter man har hatt en utrolig lang dag, i nyvaskete sengklær, og kjenne hodet synke ned i puta, og søvnen overtar så snart du har lukket øynene

 



Denne deiligheten her ville jeg også lagt til på lista, og gode lange klemmer.

Baby, love is wicked

Endelig ferdig med eksamen, og nå kan jeg slappe av resten av dagen, catche up med litt tv-serier og søvn. Musikken durer inne hos naboen, og det er veldig deilig å ligge å slappe av i senga og høre musikken gjennom veggen.



Vanessa


Busy, busy

Tirsdag: EKSAMEN
Onsdag: Forelesning, Kjøretime
Torsdag: Forelesning, Se på leilighet
Fredag: Forelesning
Lørdag: Stå i stand, reise til Hønefoss
Søndag: Dra tilbake til Lillehammer
Mandag: Forelesning, kjøretime, tilbake til Hønefoss
Tirsdag: Kjøretime, tilbake til Lillehammer
Onsdag: Forelesning,
Torsdag: Forelesning, dra til Oslo
Fredag: Harry Potter-premiære
Lørdag: Dra til Hønefoss
Søndag: Bursdagsfeiring, dra til Lillehammer

Et par hektiske uker foran meg!

Utmattet allerede, eksamen i morgen, wish me luck!

Right back where we started from

Denne søndags morgenen blir tilbragt i senga, med weheartit og The O.C. Snart skal jeg opp og lage litt frokost og fortsette med eksamenslesing. Eksamen er på tirsdag, så noe jeg ser veldig frem til nå er onsdag.


weheartit

Wish me luck!

Hver gang en stjerne faller...

... håper jeg drømmen blir sann
Jeg kniper øynene sammen,
og ønsker så hardt jeg kan
- Terje Formoe


// weheartit //

What would you wish for if you had one chance?

That's what friends are for

Snakket lenge med bestevenninna på telefon i dag, og fy som jeg savner henne. Men hun er over 10 timer unna med bil, så en litt lang tur. Det var deilig å kunne pøse ut alle tankene mine til henne. Har veldig mye å tenke på for tiden så det er godt å kunne snakke med noen som kjenner meg ut og inn, og vet hvordan jeg tenker og føler. Jeg savner, savner, savner henne masse.



Tumblr

hits