november 2011

I got time while she got freedom

Endelig er oppgaven levert og resultatet ble på 59 sider! Ganske sinnsykt at vi har skrevet så mye på så kort tid. Det var en så god følelse å kunne krysse ut alle faner relatert til emnet, alle worddokumenter, pdfer og zip-filer. Nå skal jeg i hvert fall nyte friheten i helga så får eksamensstress og press bare begynne neste uke.

 

Jeg er bedt ut i kveld på snøvors, men jeg vurderer egentlig å bare bli hjemme, slappe av og se på tv. Har vært så mye stress i det siste og har ikke fått vært alene annet enn om natta på mange dager. Naboen og jeg har vært sammen konstant, ettersom vi har jobbet på oppgava hele helga og denne uken. Derfor hadde det vært litt godt å faktisk være alene og slappe av, samtidig som det hadde vært gøy å gå ut og sosialisere seg litt også. Jeg må i hvert fall på butikken og kjøpe meg noe middag, for det er det lite av her i huset. 

 


tumblr

 

 

It's kind of fun to do the impossible

Jobber for tiden med et enormt gruppeprosjekt som teller 40 % av emnekarakteren. Derfor er det mye stress og jobbing og lite tid til mye annet. Derfor skal det bli godt når kl 15.00 på torsdag er passert, oppgaven levert og vi kan puste ut igjen. Gleder meg til å ta en tur hjem til mamma og pappa i helga, møte fine venninne(r) og Olsoboy kanskje, forhåpentligvis, og selvfølgelig familie. Det skal bli godt å se dem nå! 

 tumblr.

 

Ikke helt relevant bilde, men de første bittesmå snøfnuggene dalte i stad, så da måtte jeg poste litt mer snø her inne.

Pre-chistmas glow

Føler julen begynner å komme snikende innpå fra alle kanter nå om dagen, så jeg begynner å glede meg veldig til desembermåneden akkurat nå! Hvis du ser bort i fra de tre monstereksamenene jeg skal ha med en ukes mellomrom gjennom hele desember. Naboen har også gitt jule-ting forbud frem til første desember så ingen julebrus, julemusikk eller julepynt frem til det. Så i mellomtiden får jeg planlegge hvem og hva jeg skal gi og ønskeliste til jul og bursdag. Som liste-freak er det nesten en gave i seg selv å få lage masse lister rundt dette. har allerede delt inn min egen ønskeliste i 6 kategorier. Jeg er litt freak når det kommer til planlegging

                                                                                                                                                        Tumblr

hits