desember 2008

Familieselskap, Kaptein Sabeltann og shopping

Det føles som en evighet siden jeg har skrevet noe her, selv om det bare er noen dager.

I går var jeg i familieselskap og det endte med at jeg satt med min 4 år gamle fetter på fanget sammen med storebroren min og spilte Kaptein Sabeltann-spill med ham. Det var helt hemma styring på det men det gikk fint etterhvert.

sabeltann

Og i dag har jeg vært på romjulsshopping sammen med Linn, det endte ikke opp med at jeg kjøpte så mye da, men Linn fikk kjøpt en del. Det var masse folk på senteret og mange skrikene unger.

Men nå er det middag

Typiske juleting men mangel på julestemning

I dag har jeg vært den koselige og juletradisjonelle turen hos bestemor sammen med mamma, pappa og broren min og spist julegrøt. I år var det mamma som fikk mandelen. Så dro vi og handlet litt sammen med bestemor, kom hjem og ryddet, pyntet juletreet og la pakker under det. For så å rydde litt mer oppe på rommet mitt og se på blåfjell. Etter det så vi på "kvelden før kvelden"

Selv om dagen har vært typisk jul, har jeg ikke julestemning og det er litt trist, men jeg skal snart gå å legge meg i det rene sengetøyet mitt og kanskje julestemningen er på plass i morgen.

her er et bilde av utejuletreet vårt fra i fjor

juletre

Så nå ønsker jeg alle bloggere og blogglesere en god jul og en god natt

Dyne, musikk og slappe av

Nå sitter jeg sånn halveis under dyna, hører på musikk og sitter på nettet. det er litt digg å ikke gjøre noe spesielt i dt hele tatt. Men jeg er fortsatt hos Anne-Mette og skal hjem etterpå. problemet er bare det at jeg ikke aner når bussen går. men det går nok bra.

Etterpå (når jeg først har kommet meg hjem) skal jeg rydde rommet mitt og sette frem litt julepynt. Rommet mitt har sett totalt bomba ut de siste ukene, jeg har bare ikke hatt tid til å gjøre noe med det.
julekuler

slang med et bilde jeg fant på google, for å få opp julestevningen

Max Manus

Nå har jeg vært å sett Max Manus sammen med A.M og Heidi. Den var sinnsykt bra. Det er en av de beste norske filmene jeg har sett. Selv om norske filmer blir stadig bedre og bedre. Den siste revejakta er også bra. Men jeg elsker stemmen til Aksel Hennie

maxmanusakselhennie

måtte bare legge med et bilde fra filmen:)

Første innlegg

Det er altså første innlegg i min blogg, jeg sitter hos Anne-Mette og skriver det.
Og vi har nå sittet i 20 minutter og forsøkt å bestille biletter til Max Manus på nettet uten å lykkes, så vi får heller dra å kjøpe dem etterpå.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits