desember 2011

Liten oppdatering

Ble syk etter at jeg kom tilbake til hybelen, derfor har det vært litt stille her. Men mens jeg var hjemme hadde jeg i hvert fall noen fine dager sammen med Osloboy, og tannlegen gikk fint med null hull! Selv om det ble litt drama etter at jeg dro tilbake, så tror jeg ting ordner seg. I dag har jeg hatt eksamen, så nå er det bare en igjen før jeg kan ta juleferie. Det skal mildt sagt bli godt med ferie nå. I tillegg å kunne være hjemme mer enn noen få dager. 

I dag blir det avslappning og litt juleshopping etter Blåfjell. Selv om jeg egentlig allerede nå må begynne å jobbe mot neste eksamen, det er den store stygge ulven i eksamensflokken og det kommer til å kreve mye arbeid. 

Ute bare snør snør snør det, så det begynner å ligne litt vinter her også!


Tumblr

It's lovely wheather for a sleigh ride together with you

Må nesten kaste meg etter alle de andre som kommer med snøposter i kveld, men det gjør meg alltid så glad det første ordentlige snøfallet. Utrolig koselig, og med pepperkaker og disneyfilm på vhs blir det ikke stort bedre. Savner bare en person, som jeg skal få se i morgen. Jeg gleder meg til å kunne klemme meg inntil en varm kropp og føle på forelskelsen igjen. 

 tumblr

Take me by the hand and I'll show you

Noen fine visdomord i desemberdagene

 

 

 

 

 

 

Tumblr

 

Lese, lese lese

De siste dagene har bestått av eksamenslesning, eksamenslesning og eksamenslesning. Første eksamen er på mandag, så da er det ganske inntens jobbing for å kunne komme i mål med alt pensumstoffet før det. Også fått gjort litt praktiske ting som tur til legen, apoteket og litt julegaveshopping med jentene mine. Jeg har også posjonert ut litt pauser med julekalender, gløgg, pepperkaker og kos. Det må til!

Selv om jeg nesten er kommet i gjennom pensum så føler jeg meg fortsatt litt sånn her:


Tumblr

 

Anyways, tilbake til lesningen, nå skal det nerdes i LAN, WAN, TCP/IP, html-koder osv

- Ha en fin lørdag alle sammen :)

hits